20
Ned, Sij
0 Novi članci

AUTOPRAONICA M "Jedini u gradu i prvi u županiji tepihe peremo i sušimo najsuvremenijom tehnologijom!" (PROMO)

Font

Proljeće je, vrijeme je za uređenje stana i – neizbježno pranje tepiha. Prepustite taj posao drugima: Autopraonici M!

Za samo nekoliko sati vaš će tepih biti opran i suh, očišćen ekološkim kemijskim sredstvima visoke snage čišćenja i nećete morati voditi brigu o vremenskim uvjetima.

-Mi smo i prije, uz pranje i čišćenje automobila, prali i tepihe ali na drugačiji način. Kako se u posljednje vrijeme broj zahtjeva građana za pranjem tepiha jako povećao, odlučili smo u sklopu Autopraonice M otvoriti i Servis za čišćenje tepiha s najmodernijom tehnologijom koja se trenutno u svijetu koristi za obavljanje ovih poslova. Tako sada jedini u gradu i prvi u Županiji imamo stroj koji može oprati sve vrste tepiha i iz njih isušiti 95 posto vlage – istakao je vlasniok praonice i servisa Marko Kroflin.

Ono što je također važno istaći jest to da se na pranje i sušenje tepiha čeka najduže jedan dan iako, kaže M.Kroflin, posao može biti obavljen i za dva do tri sata. No, ta hitna usluga dodatno se naplaćuje. Inače, pranje po kvadratu tepiha iznosi 10 do 15 kuna, ovisno o vrsti tepiha.

-Ovdje sam već dolazila i mogu reći da sam super zadovoljna. Živim i na moru pa sam tepihe čistila u Biogradu ali, ovdje su to bolje obavili. Što se tiče cijene, meni je važno da tepih bude čist, odnosno da usluga opravda cijenu – kazala je Mara Stipić koja je bila donijela svoj tepih na pranje.

A zbog čega uopće tepihe treba prati tepihe? Evo nekih činjenica koje možda niste znali: - Prosječan broj bakterija na 10cm2 kućnog tepiha iznosi 300,000 organizama. Ovaj broj je 4000 puta veći od broja bakterija na prosječnoj kućnoj wc školjki. Također ukoliko imate kućnog ljubimca taj broj se može i povećati. Samo usisavanje tepiha nije dovoljno efikasno u uklanjanju stanica kože, stanica hrane i peludi kojima se ovi organizmi hrane. Tokom godine se u tepihu akumulira i do nekoliko kilograma zemlje i prljavštine!

Ukoliko ste nakon ovog što ste pročitali odlučili oprati svoj tepih, pođite u Industrijsku ulicu na broj 13! Radno vrijeme servisa je svakim danom(osim nedjelje) od 8 do 18 sati a dodatne informacije možete dobiti i na facebook stranici AutopraonicaM Požega ili na mobitel: 091 – 505 – 4379.

I ne zaboravite i na 'stare' usluge AutopraoniceM - pranje automobila, kemijsko čišćenje unutrašnjosti, poliranje automobila i farova....Ove usluge možete dobiti na dvije lokacije: Industrijska 13 i Hrvatskih branitelja 21.

 

TEKST:V.Milković

FOTO:H.Kusik

Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija