25
Uto, Ruj
0 Novi članci

PROGNOZA VREMENA ZA SLJEDEĆIH 7 DANA Bit će prohladno

Font

Za četvrtak prognoziramo suho vrijeme uz kombinaciju oblaka i sunca. Ujutro je moguća magla i niska naoblaka, a tijekom dana sunčana razdoblja. Vjetar će biti slab. Jutarnja temperatura ispod nule, ako noć bude vedrija onda možda padne i ispod -5°C, a najviša dnevna temperatura od 2 do 4 Celzijeva stupnja. Biometeorološke prilike bi trebale biti većinom povoljne.


 
Tijekom petka vjerojatno ćemo imati kombinaciju sunca i oblaka, a mjestimice i magle koja se može zadržati prvi dio dana. Jutro hladno uz temperaturu od -6 do -3, a dnevna temperatura između 3 i 5°C.
 
Za vikend dosta naoblake. Subota bi trebala biti malo toplija, ali nema tu nekog većeg zatopljenja. Krajem dana tu i tamo malo slabe kišice. Jutro i daje u minusu, a dnevni maksimalac mogao bi narasti do 6 Celzijevih stupnjeva. Malo slabih sitnih oborina može biti i u noći na nedjelju i tijekom nedjelje, ali se stvarno čini u zanemarivoj količini. Tijekom dana u nedjelju su moguća i kraća sunčana razdoblja. Temperatura ujutro malo viša, a danju malo niža nego u subotu.
 
U ponedjeljak bi trebalo biti uglavnom suho uz dosta oblaka. Ujutro slab mraz i mjestimična magla, a tijekom dana će uz kraća sunčana razdoblja temperatura narasti do 5 Celzijevih stupnjeva.
 
Oko utorka i srijede opet postoji mogućnost za slabe oborine, ništa obilno. S obzirom na graničnu temperaturu vjerojatno će i oborine biti granične između slabog snijega i slabe kiše.
 
Naravno, dobro je redovito pratiti prognozu na našem portalu, mobilnoj aplikaciji ili Twitteru jer su moguće i promjene u odnosu na ovu prognozu. Preporučamo da pratite i našu Facebook stranicu „Kad će Kiša“. (Prognozu napisao: Kristijan Božarov. Za detaljniju vremensku prognozu slobodno nazovite 060-555-555. Cijena 3,49 KN/min. iz fiksnih te 4,78 KN/min. iz mobilnih mreža. Davatelj usluge: HT d.d., Savska cesta 32, Zagreb, info tel. 0800-1234, prognoza izrađena 14.2.)

Vrijeme

Pozega Croatia Djelomično oblačno (dan), 12 °C
Trenutno stanje
39%     17.7 km/h     34.135 bar
Prognoza
UTO Min: 4 °C Max: 14 °C
SRI Min: 2 °C Max: 15 °C
ČET Min: 3 °C Max: 19 °C
PET Min: 6 °C Max: 21 °C
SUB Min: 8 °C Max: 17 °C
NED Min: 7 °C Max: 17 °C
PON Min: 8 °C Max: 18 °C
UTO Min: 8 °C Max: 18 °C
SRI Min: 8 °C Max: 14 °C
ČET Min: 7 °C Max: 16 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija