17
Sub, Velj
10 Novi članci

ZA BOLESNU DJEVOJČICU SANELU GOJKOVIĆ PRIKUPLJENO 25 000 KUNA Majka Doris – "Dobro će nam doći, svaka tri mjeseca moramo na pretrage u Zagreb"

Font

Malonogometni turnir, organiziran nedavno u Pleternici kako bi se pomoglo bolesnoj djevojčici Saneli Gojković, bio je uspješan a novac je predan obitelji djevojčice.


-Na samom turniru od prodaje ulaznica i pića zaradili smo oko 20 000 kuna što je izvan svih naših očekivanja. Posebno me raduje što su ekipe svećenika iz Bosne i Hercegovine i branitelja Vukovara, osim što su se spremno odazvale na turnir, donijele i prilog za Sanelu. Pomogli su naknadno još neki donatori, među kojima Grad Pleternica i općina Velika, pa smo Sanelinim roditeljima ukupno predali 25 000 kuna – kazala je Marina Keč Pejnović, jedna od organizatora turnira.
Sanela Gojković ovih je nedavno navršila tek godinu dana a veći dio tog vremena je provela kod liječnika i u bolnici. Naime, njoj je ljetos dijagnosticiran Beckwith Weidemann sindrom pa je s majkom redovito na pretragama i kontrolama u Požegi i Zagrebu. Za to vrijeme otac čuva drugih dvoje, također maloljetne djece. Prošle godine nitko od Gojkovićevih nije bio zaposlen a obitelj živi u trošnoj kućici. Zbog toga su se svi obradovali dobivenoj pomoći na kojoj, naravno, svima zahvaljuju.
-Dobro će nam doći jer svaka tri mjeseca moramo na pretrage u Zagreb. Nikad ne znam koliko ćemo ostati. Sada se ponovo spremamo u Zagreb 21.veljače. Nakon što je Sanela navršila 6 mjeseci, više nemam pravo na besplatan smještaj s njom u bolnici ali, evo, Ivica Pejnović nam je to uspio nekako riješiti pa nećemo morati plaćati. Nedavno je i suprug dobio posao i nadam se da će nam biti malo lakše, još samo da riješimo pitanje nekog boljeg smještaja jer ova kuća nije primjerena za život, osobito za djecu – kazala je Sanelina majka Doris. Zahvalila se i Udruzi "Dobro se dobrim vraća" iz Orahovice koja im je prošlog tjedna donijela pelene, vlažne maramice, hranu i druge potrepštine za malenu Sanelu.
TEKST:V.Milković
FOTO: M.K.Pejnović

Vrijeme

Pozega Croatia Cloudy, 3 °C
Trenutno stanje
93%     6.4 km/h     33.593 bar
Prognoza
NED Min: 1 °C Max: 3 °C
PON Min: -1 °C Max: 2 °C
UTO Min: 0 °C Max: 2 °C
SRI Min: 0 °C Max: 2 °C
ČET Min: 0 °C Max: 1 °C
PET Min: -2 °C Max: 3 °C
SUB Min: -4 °C Max: 0 °C
NED Min: -2 °C Max: 1 °C
PON Min: -5 °C Max: 1 °C
UTO Min: -4 °C Max: 2 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija