20
Ned, Sij
0 Novi članci

U SUSRET HRVATSKOM DANU BEZ DIMA Objavljen Natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci" – javite se i zaradite 3000 kuna!

Font

Zavod za javno zdravstvo i ove je godine objavio natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci" sa željom da stimulira pušače i pomogne im da se odreknu ovog nezdravog poroka. Natječaj je otvoren do 14.veljače.


Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina, u trajanju od trideset dana, počevši sa prvim danom korizme 14.veljačom a zaključno sa 16.ožujkom. Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa „stažom“ od barem godine dana. Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju, te obvezatno predlaže jednu osobu - člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja.
Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima, te će apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana. Javno izvlačenje i dodjela svih nagrada planirana je 21. ožujka 2018. Pobjednik natječaja biti će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3.000,00 (tri tisuće) kuna. Biti će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 750,00 (sedam stotina i pedeset) kuna svaki.
Prijave se vrše isključivo osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, Županijska 9. u Požegi, ponedjeljak od 11 do 13 sati, te srijedom i petkom od 08 do 10 sati, četvrtkom od 15.30 do 19.30 sati. Osobe s područja Pakraca i Lipika se trebaju obratiti na slijedeće telefonske brojeve zbog daljnjih uputa: 0800-200-069 i 034/311-563. (izvor: Zavod za javno zdravstvo)

Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija