17
Sub, Velj
10 Novi članci

POLICIJA Teška krađa provaljivanjem...

Font

Ponovo provala i krađa, ponovo pijani vozači...evo detalja:

Teška krađa provaljivanjem
U razdoblju od 12. do 16. siječnja 2018. godine, u mjestu Donji Emovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je pokušao provaliti u prostorije moto kluba iz Požege. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava poradi počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.


Držanje životinja bez nadzora
U utorak 16. siječnja 2018. godine, u mjestu Bratuljevci, 56-godišnjak nije držao pod nadzorom svoja tri psa koji su izašli na ulicu te ometala prolaznike te je time počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.


Predao streljivo
Dana 16. siječnja 2018. godine na području Kutjeva građanin koji je zatražio da ostane anoniman je policijskim službenicima predao 218 komada streljiva koje je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.   


Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se četiri prometne nesreće i to sve sa materijalnom štetom od kojih su se dvije dogodile u Požegi i to u ulicama Njemačkoj i Sv.Roka, te po jedna nesreća u mjestima Bučje i Eminovci. Od navedenih bi izdvojili prometnu nesreću koja se dogodila jučer oko 14 sati u mjestu Eminovci, gdje je došlo do prometne nesreće između tri osobna automobila gdje je kod 56-godišnjek počinitelja utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 1,95 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja a protiv njega slijedi prekršajni nalog. 

Vrijeme

Pozega Croatia Cloudy, 3 °C
Trenutno stanje
93%     6.4 km/h     33.593 bar
Prognoza
NED Min: 1 °C Max: 3 °C
PON Min: -1 °C Max: 2 °C
UTO Min: 0 °C Max: 2 °C
SRI Min: 0 °C Max: 2 °C
ČET Min: 0 °C Max: 1 °C
PET Min: -2 °C Max: 3 °C
SUB Min: -4 °C Max: 0 °C
NED Min: -2 °C Max: 1 °C
PON Min: -5 °C Max: 1 °C
UTO Min: -4 °C Max: 2 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija