26
Sri, Ruj
0 Novi članci

UDRUGA MLADIH OPĆINE KAPTOL Darivali sve novorođene bebe u prošloj godini

Font

Udruga mladih Općine Kaptol večeras je u općinskoj vijećnici u Kaptolu podijelila novčani dar od 300 kuna roditeljima koji su u prošloj, 2017. godini, dobili novorođenče. Novorođenih beba na području općine Kaptol bilo je 27.


Predsjednik kaptolačke Udruge mladih Dario Lončarević podsjetio je ovom prigodom da su krajem prošle godine, odnosno 22. i 23. prosinca po prvi puta organizirali božićni sajam u svom mjestu pod nazivom "Kaptolski zvonci" koji je imao humanitarni karakter. Naime, od prikupljenog novca odlučili su darivati svoje najmlađe sugrađane. iako ovaj iznos nije velik, ali simbolika je više nego velika. Članovi Udruge na čelu s predsjednikom Dariom Lončarević, tajnicom Barbarom Ljevar te potpredsjednicom Kristinom Rupert pokazali su da se zajedništvom, radom, voljom i ljubavlju prema svojoj sredini može učiniti i više od očekivanog.
-Jako smo zadovoljni sajmom, odazivom izlagača, posjetitelja i prihodom koji smo ostvarili. Bila je to jedna lijepa i iznad svih očekivanja izvrsna akcija na kojoj nećemo stati.  Već su planu novi projekti, među kojima ćemo posebno raditi na onim humanitarnim i novi izazovi - poručuje predsjednik Lončarević.(izvor:Lj.Marić)

Vrijeme

Pozega Croatia Sunčano, 13 °C
Trenutno stanje
47%     11.3 km/h     34.236 bar
Prognoza
SRI Min: 0 °C Max: 15 °C
ČET Min: 3 °C Max: 17 °C
PET Min: 5 °C Max: 21 °C
SUB Min: 8 °C Max: 16 °C
NED Min: 6 °C Max: 15 °C
PON Min: 6 °C Max: 17 °C
UTO Min: 7 °C Max: 20 °C
SRI Min: 8 °C Max: 21 °C
ČET Min: 8 °C Max: 20 °C
PET Min: 9 °C Max: 22 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija