20
Ned, Sij
0 Novi članci

POLICIJA Minuli vikend 'obilježili' pijanci – neki su narušavali javni red i mir a neki su ugrožavali javni promet. Rekorder u krvi imao 2,11 promila alkohola!

Font

Neveliko policijsko izvješće za minuli vikend obilježili su pijanci – evo detalja.


Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda
Tijekom proteklog vikenda dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Kutjevu te u Požegi u ulici Pavla Radića.
Ugrožavali javni promet
U nedjelju, 07. siječnja 2018. godine, oko 16,10 sati u mjestu Vesela, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 44-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.13 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka.
 U nedjelju, 07. siječnja 2018. godine, oko 23,30 sati u Požegi, u ulici Zagrebačkoj, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 57-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 2.11 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“ požeških registarskih oznaka.
Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.
Narušavali javni red i mir
U petak, 05. siječnja 2018. godine, oko 23.00 sati, u Kutjevu, u ulici Republike Hrvatske, u ugostiteljskom objektu, 38-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,68 promila bez ikakvog povoda tjelesno napao 25-godišnjaka. On je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.
U subotu, 06. siječnja 2018. godine, oko 09.15 sati, u Kukunjevcu, u ulici Kolodvorskoj, na ulici, 39-godišnjak je tjelesno napao 29-godišnjaka i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija