16
Uto, Lis
0 Novi članci

U POŽEGI OTVORENO KLIZALIŠTE Gradonačelnik Puljašić: - Otkližimo zajedno u jednu ljepšu, bolju novu godinu!"

Font

Nastupom mažoretkinja, prigodnim riječima gradonačelnika Darka Puljašića te puštanjem u zrak 'balona želja' sinoć je na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi otvoreno klizalište. Dio je to "Slavonske božićne bajke" koja će se na toj lokaciji odvijati do 7.siječnja.

-Nakon puno godina opet imamo led u Požegi i zajedno ćemo imati jednu prekrasnu zabavu. Nadam se da će vaši roditelji uživati kao i vi, draga djeco. Dođite, zabavite se i uživajte. Ovo je prekrasan događaj i zahvaljujem svima koji su se uključili. Ovom prigodom vas pozivam da zajedno otkližemo u jednu ljepšu, bolju novu godinu. – rekao je gradonačelnik. Ujedno se zahvalio Turističkoj zajedniciu Požege, Javnoj ustanovi Sportski objekti Požega, Caffe baru "Sportivo" i radiju Vallis Aurea koji su, uz Grad Požegu, zaslužni za organizaciju "Slavonske božićne bajke".

Nakon službenog otvorenja klizališta gradonačelnik, okupljena djeca i roditelji pustili su u zrak 'balone želja'. Kažimo još kako će klizalište biti otvoreno svakog dana od 10 do 22 sata a 45 minuta klizanja plaćat će se samo 10 kuna. Za one koji ne znaju klizati organizirana je besplatna poduka, nužno je samo iznajmiti klizaljke.

Oni koji se ne žele klizati mogu doći na kuhano vino, čaj i kobasice. Na klizalištu će biti i prigodan program pa se tako danas očekuje dolazak sv.Nikole uz RVA party od 17 sati.

TEKST I FOTO: V.Milković

Vrijeme

Pozega Croatia Većinom oblačno (noć), 11 °C
Trenutno stanje
78%     11.3 km/h     33.728 bar
Prognoza
SRI Min: 7 °C Max: 22 °C
ČET Min: 7 °C Max: 21 °C
PET Min: 8 °C Max: 21 °C
SUB Min: 8 °C Max: 19 °C
NED Min: 8 °C Max: 15 °C
PON Min: 5 °C Max: 16 °C
UTO Min: 6 °C Max: 15 °C
SRI Min: 3 °C Max: 13 °C
ČET Min: 4 °C Max: 13 °C
PET Min: 2 °C Max: 14 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija