15
Čet, Stu
0 Novi članci

GRAD PLETERNICA POZIVA Prijavite se za odlazak u Vukovar i dođite u petak zapaliti lampion ispred Gradske kuće!

Font

Grad Vukovar je simbol hrvatskog herojstva i želje za samostalnom domovinom a 18.studeni je dan kada rijeka mnogobrojnih štovatelja žrtve herojskog grada pohodi Vukovar. Kao i svake godine Grad Pleternica organizira put koji je besplatan za stanovnike Pleternice i pripadajućih naselja.

Dan prije organizirano je paljenje lampiona gdje će svi zainteresirani moći, ispred Gradske kuće uzeti lampion i zapaliti ga u znak sjećanja na sve branitelje.

- Želimo da Vukovar ostane mjesto koje nas sve povezuje. Koje nas podsjeća da je domovina stvorena na žrtvi branitelja. Posebno mi je drago što od ove godine u organizaciji Društva naša djeca od 17 do 18 sati ispred Gradske kuce, 17.11. , dakle dan uoči polaska u Vukovar, odnosno u isto vrijeme kada palimo lampione imamo organizirano čitanje ulomaka iz knjiga baziranih na tematici vezanoj uz Vukovar - istaknula je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice.

Svi zainteresirani za odlazak u Vukovar se imenom i prezimenom te kontakt telefonom mogu prijaviti na 251046 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sve ostale koji ne mogu u Vukovar pozivamo 17.11. da zapale lampion za naš Grad heroj. (izvor: Grad Pleternica)

Vrijeme

Pozega Croatia Djelomično oblačno (noć), 7 °C
Trenutno stanje
67%     12.9 km/h     33.898 bar
Prognoza
ČET Min: 1 °C Max: 12 °C
PET Min: 3 °C Max: 10 °C
SUB Min: 0 °C Max: 6 °C
NED Min: 0 °C Max: 5 °C
PON Min: 0 °C Max: 3 °C
UTO Min: -1 °C Max: 3 °C
SRI Min: 1 °C Max: 7 °C
ČET Min: 2 °C Max: 6 °C
PET Min: 2 °C Max: 6 °C
SUB Min: 0 °C Max: 8 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija