26
Sri, Ruj
0 Novi članci

MLADEŽ OPĆINE KAPTOL Osnovali udrugu i poručili – Pokrenimo se!

Font

Mladež općine Kaptol pokrenula se i reorganizirala Udrugu mladih Općine Kaptol - UMOK koja je postojala jedno vrijeme ali dugo vremena nije bila u funkciji.Cilj Udruge je podignuti standard života mladih na način da ih maknemo iz sadašnjeg načina života koji je sve samo ne onaj zdravi.


Našoj mladeži je jedini način zabave postao izlazak u kafiće jer mladi jednostavno nemaju drugog izbora. To cemo nastojati promjeniti. Glavni pokretač svega ovoga i sadašnji izabrani predsjednik Dario Lončarević ističe kako će ovaj put Udruga djelovati puno ozbiljnije i organiziranije što dokazuju i svojim prvim sudjelovanjem na tradicionalnoj manifestaciji PUDARIJADI. U planu je i organizacija adventa u Kaptolu koja iziskuje dosta truda i zalaganja ali svojim zalaganjem dokazat ćemo koliko smo ovaj put ozbiljni i organizirani. Ovim putem pozivamo sve mlade žitelje naše Općine da nam se jave i pridruže. Zajedništvo nas čini jačima i kreativnijima.
Zajedničkim snagama podignimo standard mladih naše Općine. POKRENIMO SE. Predsjednik U.M.O.K.-a Dario Lončarević.(izvor:Udruga mladih Kaptola)

)

Vrijeme

Pozega Croatia Sunčano, 13 °C
Trenutno stanje
47%     11.3 km/h     34.236 bar
Prognoza
SRI Min: 0 °C Max: 15 °C
ČET Min: 3 °C Max: 18 °C
PET Min: 7 °C Max: 21 °C
SUB Min: 8 °C Max: 17 °C
NED Min: 7 °C Max: 16 °C
PON Min: 7 °C Max: 17 °C
UTO Min: 9 °C Max: 17 °C
SRI Min: 7 °C Max: 15 °C
ČET Min: 8 °C Max: 18 °C
PET Min: 8 °C Max: 21 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija