24
Ned, Lip
0 Novi članci

POLICIJA Dovršeno kriminalističko istraživanje nad muškarcem koji je jučer prijetio bombom

Font

U policijskom izvješću danas pozirnost privlače dva slučaja davanja lažnog iskaza. Završeno je i kriminalističko istraživanje nad muškarcem koji je jučer prijetio bombom.

Davanje lažnog iskaza
U utorak, 10. listopada 2017. godine, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se 27-godišnjaka s područja Pakraca sumnjiči za davanje lažnog iskaza budući da je lažno naveo gubitak osobnog dokumenta prilikom podnošenja zahtjeva za izdavanjem novog.
Također se za isto kazneno djelo sumnjiči 71-godišnjaka s područja Lipika koji je naveo gubitak vozačke dozvole iako je znao da mu je ista oduzeta u kolovozu ove godine.
Protiv oba počinitelja slijedi kaznena prijava.
Prometna nesreća
Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Jagodnjak te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Lipiku na Trgu dr. Franje Tuđmana.
Dragovoljno predao oružje
U utorak, 10. listopada 2017. godine, na području  Požege, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima jednu automatsku pušku, jednu strojnicu te četiri spremnika koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Dovršeno kriminalističko istraživanje
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je dana 10. listopada 2017. godine, oko 8.30 sati, u Požegi, u Ulici Janka Jurkovića, prilikom postupanja prijetio policijskim službenicima nakon čega se zaključao u kuću i prijetio. Također je temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena obiteljska kuća u kojoj prebiva prilikom čega nisu pronađeni predmeti od interesa za policiju. 43-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog  kaznenog dijela „Prisila prema službenoj osobi“

Vrijeme

Pozega Croatia Većinom oblačno (dan), 20 °C
Trenutno stanje
50%     6.4 km/h     33.627 bar
Prognoza
NED Min: 11 °C Max: 20 °C
PON Min: 10 °C Max: 22 °C
UTO Min: 12 °C Max: 23 °C
SRI Min: 14 °C Max: 18 °C
ČET Min: 14 °C Max: 21 °C
PET Min: 14 °C Max: 23 °C
SUB Min: 16 °C Max: 26 °C
NED Min: 16 °C Max: 26 °C
PON Min: 17 °C Max: 27 °C
UTO Min: 17 °C Max: 27 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija