19
Pon, Velj
10 Novi članci

POLICIJA Dovršeno kriminalističko istraživanje nad muškarcem koji je jučer prijetio bombom

Font

U policijskom izvješću danas pozirnost privlače dva slučaja davanja lažnog iskaza. Završeno je i kriminalističko istraživanje nad muškarcem koji je jučer prijetio bombom.

Davanje lažnog iskaza
U utorak, 10. listopada 2017. godine, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se 27-godišnjaka s područja Pakraca sumnjiči za davanje lažnog iskaza budući da je lažno naveo gubitak osobnog dokumenta prilikom podnošenja zahtjeva za izdavanjem novog.
Također se za isto kazneno djelo sumnjiči 71-godišnjaka s područja Lipika koji je naveo gubitak vozačke dozvole iako je znao da mu je ista oduzeta u kolovozu ove godine.
Protiv oba počinitelja slijedi kaznena prijava.
Prometna nesreća
Tijekom jučerašnjeg dana dogodila se jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Jagodnjak te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Lipiku na Trgu dr. Franje Tuđmana.
Dragovoljno predao oružje
U utorak, 10. listopada 2017. godine, na području  Požege, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima jednu automatsku pušku, jednu strojnicu te četiri spremnika koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja.

Dovršeno kriminalističko istraživanje
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je dana 10. listopada 2017. godine, oko 8.30 sati, u Požegi, u Ulici Janka Jurkovića, prilikom postupanja prijetio policijskim službenicima nakon čega se zaključao u kuću i prijetio. Također je temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena obiteljska kuća u kojoj prebiva prilikom čega nisu pronađeni predmeti od interesa za policiju. 43-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog  kaznenog dijela „Prisila prema službenoj osobi“

Vrijeme

Pozega Croatia Cloudy, 2 °C
Trenutno stanje
67%     17.7 km/h     33.661 bar
Prognoza
PON Min: -1 °C Max: 2 °C
UTO Min: 0 °C Max: 1 °C
SRI Min: 0 °C Max: 2 °C
ČET Min: 0 °C Max: 2 °C
PET Min: 1 °C Max: 2 °C
SUB Min: -3 °C Max: 0 °C
NED Min: -10 °C Max: -4 °C
PON Min: -10 °C Max: -2 °C
UTO Min: -10 °C Max: -4 °C
SRI Min: -6 °C Max: -2 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija