19
Pon, Velj
10 Novi članci

NOVA TRAGEDIJA NA CESTAMA POŽEŠTINE U Alilovcima smrtno stradala 51-godišnja žena, vozač koji je naletio na nju imao 1,37 promila alkohola u krvi!

Font

Crni niz pogibija i teškog ozlijeđivanja na cestama Požeštine se nastavlja – sinoć je u Alilovcima smrtno stradala žena.

Tragedija se dogodila oko 22 sata kada se žena(52) vraćala kući glavnom alilovačkom ulicom. Na nju je naletio osobni automobil, koji se kretao iz pravca Kaptola, i odbacio ju u putni kanal. Od zadobivenih ozljeda odmah je preminula. Automobilom je upravljao 24-godišnji mladić.

Okolnosti tragedije policija službeno još nije objavila a neslužbeno se može čuti kako je i ovaj puta u pitanju bila velika brzina. Podsjetimo, prije samo nekoliko dana zbog toga je smrtno stradao i mladić u Požeškoj Koprivnici.

Priopćenje policije

U utorak, 10. listopada 2017. godine, oko 22.05 sati, u mjestu Alilovci, 24-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,37 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je u 51-godišnju pješakinju koja je na mjestu prometne nesreće smrtno stradala. Nakon udara vozač je napustio mjesto događajate se naknadno sam vratio. On je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi kaznena prijava za kaznena djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ i „Nepružanje pomoći“.

TEKST:V.Milković

FOTO:Ilustracija

Vrijeme

Pozega Croatia Cloudy, 2 °C
Trenutno stanje
67%     17.7 km/h     33.661 bar
Prognoza
PON Min: -1 °C Max: 2 °C
UTO Min: 0 °C Max: 1 °C
SRI Min: 0 °C Max: 2 °C
ČET Min: 0 °C Max: 2 °C
PET Min: 1 °C Max: 2 °C
SUB Min: -3 °C Max: 0 °C
NED Min: -10 °C Max: -4 °C
PON Min: -10 °C Max: -2 °C
UTO Min: -10 °C Max: -4 °C
SRI Min: -6 °C Max: -2 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija