17
Sub, Ožu
0 Novi članci

POLICIJA Vikend 'obilježili' alkoholizirani vozači i jedna prometna nesreća s teško ozlijeđenim mladićem

Font

Policija je proteklih dana imala pune ruke posla s alkoholiziranim vozačima a zabilježena je i jedna prometne nesreća u kojoj je vozač teško ozlijeđen

Narušavao javni red i mir
U subotu, 15. srpnja 2017. godine, oko 15.30 sati, u Pleternici, u Ulici kralja Zvonimira, u ugostiteljskom objektu i ispred njega, 45-godišnjak je  verbalno, a potom i  tjelesno napao 41-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.
Ugrožavali javni promet
U subotu, 15. srpnja 2017. godine, oko ponoći, u Lipiku, u Slavonskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 19-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,51 promila upravljao biciklom.
Istoga dana, oko 2.55 sati, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, zatečen je 18-godišnjak koji je pod utjecajem alkohola od 1,26 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka.
Također u subotu, oko 22.35 sati, u Prekopakri, u Ulici dr. Ante Starčevića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zatekli 26-godišnjakinju koja je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,53 promila upravljala osobnim automobilom marke „Opel“, ogulinskih registarskih oznaka.
Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.
U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 22-godišnjak
U subotu, 15. srpnja 2017. godine, oko 16.45 sati, na lokalnoj cesti između mjesta Frkljevci i Zagrađe, 22-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te sletio na poljoprivrednu površinu. U prometnoj nesreći on je teško tjelesno ozlijeđen.
Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodila se jedna prometna nesreća  s materijalnom štetom u mjestu Draga te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Kutjevu u Zagrebačkoj ulici.

Vrijeme

Pozega Croatia Showers, 9 °C
Trenutno stanje
85%     11.3 km/h     32.780 bar
Prognoza
SUB Min: 4 °C Max: 9 °C
NED Min: 1 °C Max: 5 °C
PON Min: -2 °C Max: 0 °C
UTO Min: -2 °C Max: 1 °C
SRI Min: -4 °C Max: 0 °C
ČET Min: -3 °C Max: 2 °C
PET Min: -5 °C Max: 3 °C
SUB Min: -3 °C Max: 4 °C
NED Min: -4 °C Max: 6 °C
PON Min: 2 °C Max: 11 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija