22
Čet, Ožu
0 Novi članci

SAVJET MLADIH GRADA POŽEGE Održana radionica za mlade "Info-karavana"

Font

U suradnji sa Savjetom mladih Grada Požege jučer je u Gradskoj vijećnici održana neformalna radionica „Info-karavana“ koju je proveo PRONI Centar/Regionalni info-centar za mlade iz Osijeka. Riječ je o radionici kojom se nastoji razmijeniti mišljenja s mladima o različitim temama od njihovog interesa, ali i podijeliti informacije koje bi njima mogle biti zanimljive i korisne, s naglaskom na aktivno sudjelovanje mladih i uvijek aktualnu temu zapošljavanja.

- Ovo je druga godina provedbe programa kroz koji imamo i aktivnosti „Info-karavane“ koju provodimo u različitim mjestima naše regije, odnosno u pet županija Istočne Hrvatske. U suradnji sa Savjetom mladih Grada Požege imali smo jedno druženje kroz koje smo razmijenili neka naša razmišljanja i iskustva, vidjeli što se radi ovdje u Požegi, koji su interesi i potrebe mladih u ovom dijelu, ali i podijelili informacije vezane uz aktivno sudjelovanje mladih, mobilnost i zapošljavanje. – rekla je Mirjana Jozanović, voditeljica regionalnog RICM Osijek.

PRONI Centar za socijalno podučavanje je udruga koja se već 20 godina bavi radom s mladima, a u sklopu projekta Regionalni info-centar za mlade Osijek provodi aktivnost „Info-karavana“ u različitim mjestima u županijama Istočne Hrvatske.(izvor:Grad Požega)

Vrijeme

Pozega Croatia Djelomično oblačno (noć), -2 °C
Trenutno stanje
88%     6.4 km/h     33.762 bar
Prognoza
ČET Min: -3 °C Max: 3 °C
PET Min: -2 °C Max: 6 °C
SUB Min: -2 °C Max: 8 °C
NED Min: 0 °C Max: 9 °C
PON Min: 2 °C Max: 10 °C
UTO Min: 3 °C Max: 9 °C
SRI Min: 2 °C Max: 13 °C
ČET Min: 5 °C Max: 12 °C
PET Min: 6 °C Max: 14 °C
SUB Min: 7 °C Max: 15 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija