16
Uto, Lis
0 Novi članci

POLICIJA Bježali s mjesta prometne nesreće - jedan odmah uhvaćen

Font

Policija je jučer zabilježila četiri prometne nesreće. Srećom, samo s materijalnom štetom


Četiri prometne nesreće s materijalnom štetom
U četvrtak, 14. srpnja 2016. godine oko 9 sati na državnoj cesti D-51 u blizini mjesta Ferovac 27-godišnji vozač teretnog vozila marke „Daf“, našičkih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom zbog čega je njegovo priključno vozilo oštetilo teretno vozilo koje se kretalo iz suprotnog smjera. 27-godišnjak je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao, ali su ga policijski službenici ubrzo pronašli i protiv njega slijedi prekršajna prijava.
 Nešto kasnije oko 10.40 sati u Pakracu na Trgu bana Josipa Jelačića zbog oduzimanja prednosti prolaska dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila.
U vremenu od 12 do 13 sati u Požegi u Ulici Republike Hrvatske nepoznati vozač , nepoznatim vozilom oštetio je osobni automobil marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka koji je prethodno propisno parkirala 33-godišnjakinja. Za počiniteljem ove prometne nesreće policijski službenici tragaju.
Još jedna prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se oko 13 sati u Požegi u Zrinskoj ulici između osobnog automobila i autobusa.
Narušavanje javnog reda i mira
U četvrtak, 14. srpnja 2016. oko 14.50 sati u mjestu Alaginci 55-godišnjak (1,21 promila) je na cesti vikao i galamio te raznim pogrdnim riječima vrijeđao 32-godišnjaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja 55-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.
rometne nesreće – jedan odmah pronađen

Vrijeme

Pozega Croatia Većinom oblačno (noć), 10 °C
Trenutno stanje
76%     11.3 km/h     33.728 bar
Prognoza
SRI Min: 7 °C Max: 22 °C
ČET Min: 7 °C Max: 21 °C
PET Min: 8 °C Max: 21 °C
SUB Min: 8 °C Max: 19 °C
NED Min: 8 °C Max: 15 °C
PON Min: 5 °C Max: 16 °C
UTO Min: 6 °C Max: 15 °C
SRI Min: 3 °C Max: 13 °C
ČET Min: 4 °C Max: 13 °C
PET Min: 2 °C Max: 14 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija