21
Sub, Srp
0 Novi članci

ŠKOLA PLIVANJA NA GRADSKIM BAZENIMA Prijavljeno čak 620-ero djece

Font

U organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza Požeško – slavonske županije na novouređenom kompleksu Gradskih bazena počela je s radom besplatna Škola plivanja za školsku djecu i mladež.


Prema riječima voditelja programa za osposobljavanje plivača prof. Alena Ivanovića ovogodišnju Školu plivanja slobodno možemo nazvati najmasovnijom u povijesti Gradskih bazena jer je ove godine okupila čak 620 polaznika. – Okupili smo neplivače, plivače početnike i plivače plutače koji će uz svoje voditelje grupa svakoga prijepodneva ovdje učiti plivati a zahvaljujem se i roditeljima, bakama i djedovima polaznika te svima koji su prepoznali naš program i doveli djecu na obuku plivanja – rekao je između ostaloga voditelj Ivanović. Zahvalio se i suradnicima, realizatorima programa, kao i predstavnicima Grada Požege na čelu sa gradonačelnikom  Vedranom Neferovićem koji je Školu plivanja otvorio.
– Proteklih smo godina tijekom svake ljetne sezone kupanja i škole plivanja konstatirali da su zbog dotrajalosti objekta uvjeti za rad s djecom na bazenima loši i neprimjereni vremenu u kojem živimo. Okolnosti su zahtijevale reakciju da se nešto pokrene i bazeni urede, a osobno sam sretan da su radovi u roku završeni i da je Škola plivanja okupila preko 600 polaznika. Vas polaznike pozivam vas da budete disciplinirani i pratite upute svojih učitelja kao i da poštujete kućni red unutar objekta kako ne bi bilo nemilih situacija. Želim vam svima ugodno ljeto i ugodan boravak na našim bazenima – rekao je gradonačelnik Neferović otvorivši Školu plivanja.
TEKST I FOTO: Hrvoje Kusik

Vrijeme

Pozega Croatia Sunčano, 23 °C
Trenutno stanje
58%     6.4 km/h     33.424 bar
Prognoza
SUB Min: 17 °C Max: 31 °C
NED Min: 18 °C Max: 29 °C
PON Min: 18 °C Max: 22 °C
UTO Min: 18 °C Max: 26 °C
SRI Min: 18 °C Max: 27 °C
ČET Min: 18 °C Max: 26 °C
PET Min: 17 °C Max: 26 °C
SUB Min: 18 °C Max: 26 °C
NED Min: 19 °C Max: 28 °C
PON Min: 19 °C Max: 26 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija