19
Ned, Stu
17 Novi članci

Na Trgu sv.Marka u Zagrebu 30.studenoga će se održati prosvjed roditelja djece oboljele od spinalne mišićne atrofije na kojemu će oni, pod geslom "Spinraza za sve", tražiti od države da se na listu lijekova stavi SPINRAZA, jedini lijek u svijetu koji može pomoći njihovoj djeci. Na prosvjedu će biti i Željka Ćiško s nadom da će tako izboriti lijek za svoju desetogodišnju Helenu.

Opširnije...

Na vukovarskom Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata jučer je požeški biskup msgr.dr. Antun Škvorčević služio svetu misu za poginule i nestale branitelje i civile Vukovara. On je tom prigodom pred okupljenim mnoštvom izrazio nadu da će Katolička crkava u Hrvatskoj i Srpska pravoslavna crkva naći načina zajednički se zauzimati oko toga da Isus Krist u nama razori zlo i podjele. Propovijed, koja je izazvala veliku pozornost javnosti, objavljujemo u cijelosti.

Opširnije...


Kolonom sjećanja "Korak po korak" u Šakbrnji je danas obilježena 26.obljetnica masakra u tom ravnokotarskom mjestu. Ove godine u koloni je bilo više ljudi nego ikada prije, procjenjuje se čak 15 000 do 20 000, a među njima i Pleterničani.
Put Škabrnje krenulo je tridesetak dragovoljaca i veterana Domovinskog rata a pridružila im se i gradonačelnica Antonija Jozić.

Opširnije...

U organizaciji Županijskog vijeća učenika danas se u Požegi po treći puta obilježio Međunarodni dan srednjoškolaca. Prigodnim programom koji se održao u Glazbenoj školi učenici svih srednjih škola Požeško – slavonske županije obilježili su svoj dan.

Opširnije...

Kao i proteklih godina, brojne su se Požežanke i Požežani uputili danas u Vukovar, grad simbol hrvatske slobode, kako bi se pridružili Koloni sjećanja i odali počast svim žrtvama grada heroja. Tako su jutros s Trga Sv. Trojstva prema Vukovaru krenuli hrvatski branitelji u organizaciji UDVDR-a, a na odlasku ih je ispratio požeški gradonačelnik Darko Puljašić sa svojim zamjenicima.

Opširnije...

Grad Požegu danas su posjetili Davor Vukmirić, zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda i Davorin Piha, voditelj Vodnogospodarske ispostave Sredna-Donja Sava te održali radni sastanak s gradonačelnikom Požege Darkom Puljašićem, njegovim zamjenikom Marijem Pilonom, gradonačelnicom Pleternice Antonijom Jozić, pročelnicom Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Jasminkom Vodinelić, direktorom tvrtke Tekija Antom Kolićem, rukovoditeljem Razvojno – tehničkog sektora tvrtke Tekija Milom Beslićem te Miroslavom Taborskim, voditeljem Vodno-gospodarske ispostave Orljava-Londža Hrvatskih voda u Požegi.

Opširnije...

Ako je vjerovati najnovijem istraživanju kompanije Adguard, inače vrlo popularna GO Keyboard tipkovnica za Android na dnevnoj bazi špijunira svojih 200 milijuna korisnika. Kako se navodi u izvještaju, Go Keyboard usprkos tome što to nije dozvoljeno, prikuplja podatke koje korisnici putem tipkovnice unose, te ih prosljeđuje na jedan od svojih servera povezanih s desecima drugih trackera.

Opširnije...

Vrijeme

Pozega Croatia Cloudy, 5 °C
Trenutno stanje
93%     0.0 km/h     33.424 bar
Prognoza
NED Min: 1 °C Max: 5 °C
PON Min: 0 °C Max: 8 °C
UTO Min: 0 °C Max: 10 °C
SRI Min: 5 °C Max: 12 °C
ČET Min: 3 °C Max: 12 °C
PET Min: 6 °C Max: 13 °C
SUB Min: 6 °C Max: 15 °C
NED Min: 6 °C Max: 8 °C
PON Min: 2 °C Max: 10 °C
UTO Min: 4 °C Max: 8 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija