14
Čet, Pro
14 Novi članci

U sklopu javnozdravstvene humanitarne akcije „Čaj za malog zmaja“ danas se u parku kod Zvečeva okupilo stotinjak naših sugrađanki i sugrađana svih uzrasta kako bi zajedno „hodali do zdravlja i u susret Božiću“. Naime, na inicijativu djelatnika Veleučilišta u Požegi željelo se u ovo predblagdansko vrijeme istovremeno istaknuti važnost skrbi za bližnje i zajednicu, ali i važnost brige za vlastito zdravlje.

Opširnije...

Gradonačelnik Grada Požege Darko Puljašić potpisao je danas ugovore “Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Požega” i “Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Pleternica” vrijedne 217,5 i 180 milijuna kuna. Riječ je o projektima koji će u sljedećih nekoliko godina donijeti značajna ulaganja u javnu vodoopskrbu i odvodnju na području Požeštine.

Opširnije...

Samo joj je pet godina a ovu je, gotovo cijelu, provela u Zagrebu u bolnici gdje se liječila od teške bolesti – Ewingovog sarkoma. Korisnici facebooka vjerojatno će pogoditi kako je riječ o Rini Beble čija stranica "Svi za malu Rinu" ima već 2311 članova koji redovito prate što se zbiva s njihovom 'princezom'. A Rina je danas obavila snimanje čiji će nalaz biti poznat 20.prosinca i koji će odgovoriti na pitanje: da li je mukotrpno liječenje dalo rezultata ili negdje na krhkom tijelu postoje metastaze? - To je najbitniji nalaz u cijelom dosadašnjem liječenju a ja sam uvjeren kako će nam taj nalaz dati najljepši poklon za Božić – kazao je Rinin otac Robert.

Opširnije...

Papuk,  najljepša planina Slavonije,  omiljeno je izletište planinara, izletnika i turista.  Geološka i biološka raznolikost te bogata kulturno-povijesna baština  Papuk čine posebnim, očaravajućim. U prilog tome govori i činjenica da Park  prirode Papuk na kraju turističke godine bilježi rekordan rast od 31%  više posjetitelja u odnosu na 2016. godinu. Usporedbom statističkih podataka prethodnih godina, s 5685 posjetitelja u 2016. godine, na kraju 2017. godine napravljen je značajni porast na 7470 posjetitelja.

Opširnije...

Gradonačelnik Darko Puljašić u prigodi predstojećih blagdana uručio je novčane bonove od po 500 kuna te poklon pakete s namirnicama i svakodnevnim potrepštinama za oko 150 obitelji. Radi se o materijalno slabije stojećim obiteljima - korisnicima pomoći u podmirenju režijskih troškova, socijalno ugroženim članovima Udruge gluhih i nagluhih te korisnicima drugih prava iz socijalnog programa Grada Požege.

Opširnije...

„Doček Djeda Božićnjaka“ naziv je plesno scenskog spektakla kojega su i ove godine uoči nadolazećih blagdana pripremile požeške plesačice. Tako su skupa Djeda Božićnjaka dočekali svi uzrasti plesača, od onih najmanjih do najstarijih dobnih skupina i mnogobrojnih posjetitelja koji su došli uživati u bogatstvu plesnog pokreta. Ovogodišnja priredba bila je humanitarnog karaktera jer su se skupljali prilozi za opremanje posebne učionice namijenjene terapiji senzorne integracije djece s poteškoćama u razvoju u Osnovnoj školi “Julije Kempf” iz Požege.

Opširnije...

Po prvi puta ove će se godine u Kutjevu održati prigodan adventski program nazvan 'kutjevačka advenTura'. Za to se pobrinula Turistička zajednica koja je, nakon dugo vremena, nastavila s radom o čemu su na konferenciji za novinare govorili gradonačelnik Josip Budimir i voditeljica TZ Jasmina Kukić. Ali, i o drugim planovima.

Opširnije...

Vrijeme

Pozega Croatia Cloudy, -1 °C
Trenutno stanje
99%     6.4 km/h     33.288 bar
Prognoza
ČET Min: 0 °C Max: 9 °C
PET Min: 4 °C Max: 12 °C
SUB Min: 1 °C Max: 6 °C
NED Min: 0 °C Max: 4 °C
PON Min: 0 °C Max: 3 °C
UTO Min: -1 °C Max: 3 °C
SRI Min: -1 °C Max: 2 °C
ČET Min: -2 °C Max: 3 °C
PET Min: 0 °C Max: 4 °C
SUB Min: 0 °C Max: 5 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija