20
Ned, Sij
0 Novi članci

7.HUMANITARNI MALONOGOMETNI TURNIR "NISI SAM" Sredstva su namijenjena bolesnim djevojčicama obitelji Kesić

Font

Caritas Požeške biskupije u suradnji s Katoličkom gimnazijom te potporom Općine Velika i OŠ Ivana Gorana Kovačića, organizira 7.Humanitarni malonogometni turnir "Nisi sam" koji će se održati u Velikoj 3.ožujka od 8 do 19 sati.


Turnir se organizira kako bi se prikupio novac za liječenje teško bolesnih trogodišnjih djevojčica iz obitelji Kesić.
-Sedmu godinu za redom pomažemo u korizmeno vrijeme kroz malonogometni turnir za dječake. Na turniru će sudjelovati 12 ekipa igrača starosti 8 godina ukupno 150 igrača iz Bjelovarsko-bilogorske ,Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije . Osim turnirskog natjecanja odigrat će se i jedna revijalna utakmica – kažu u Caritasu.
Ulaznice se mogu kupiti u prostorima Caritasa Požeške biskupije sa simboličnom cjenom od 10 kuna . Volonteri Katoličke gimnazije će svakodnevno u dopodnevnim satima prodavati ulaznice u centru Grada, te u sjedištu Caritasa Požeške biskupije, Vukovarska 7, Požega. Također će se ulaznice prodavati na dan turnira pri ulasku u dvoranu. Svoj dobrovoljni prilog možete dati i na račun Caritasa HR4223860021130011296.(izvor: Caritas Požeške biskupije)

Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija