14
Sri, Stu
0 Novi članci

HUMANITARNI TURNIR U PLETERNICI Pobijedila ekipa svećenika Bosne i Hercegovine – novac namijenjen bolesnoj Saneli Gojković

Font

U Pleternici je jučer odigran humanitarni malonogometni turnir na kojemu se prikupljao novac za bolesnu djevojčicu Sanelu Gojković iz Granja. Pobijedila je ekipa svećenika iz Bosne i Hercegovine.


-Zahvaljujem im se što su došli danas u Pleternicu, kao i ekipi Mitnica-Vukovar, jer i s jednima i drugima imamo već duže vrijeme dobru suradnju. Koliko je točno novca prikupljeno još ne znam jer su neki donatori obećali direktno uplatiti na račun. Novac ćemo slijedećih dana odnijeti obitelji – kazala je Marina Keč Drahotuski, uz Ivicu Pejnovića i MNK vjenčanja portal Zagrađe, organizatorica turnira.
Sanela Gojković ovih je dana navršila godinu dana a veći dio tog vremena je provela kod liječnika i u bolnici. Naime, njoj je ljetos dijagnosticiran Beckwith Weidemann sindrom pa je s majkom redovito na pretragama i kontrolama u Požegi i Zagrebu. Za to vrijeme otac čuva drugih dvoje, također maloljetne djece. U obitelji Gojković nitko nije zaposlen i žive u trošnoj kući od porodiljne naknade i dječjeg doplatka. Na turniru nazvanom "Srcem za Sanelu", osim već spomenutih ekipa iz BiH i Vukovara, sudjelovala je i ekipa organizatora, MNK vjenčanja portal Zagrađe, te ekipe Slavije Pleternica, Vallis Aurea Kutjevo i BSK Buk. U finalu su se sastale ekipa svećenika BiH i BSK Buk a pobijedili su gosti rezultatom 7:2. U borbi za treće mjesto na turniru sastali su se Vallis Aurea i MNK vjenčanja portal Zagrađe a susret je završen neriješeno 1:1. U izvođenju penala bolja je bila ekipa iz Kutjeva koja ih je dala dva a Zagrađani nijedan.

TEKST I FOTO: V.Milković

Vrijeme

Pozega Croatia Fair (day), 14 °C
Trenutno stanje
46%     12.9 km/h     33.965 bar
Prognoza
SRI Min: 6 °C Max: 14 °C
ČET Min: 3 °C Max: 11 °C
PET Min: 2 °C Max: 8 °C
SUB Min: 0 °C Max: 6 °C
NED Min: -1 °C Max: 6 °C
PON Min: -1 °C Max: 5 °C
UTO Min: 0 °C Max: 4 °C
SRI Min: 0 °C Max: 8 °C
ČET Min: 0 °C Max: 7 °C
PET Min: 2 °C Max: 6 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija