14
Sri, Stu
0 Novi članci

6.NOVOGODIŠNJI TURNIR MLAĐIH KATEGORIJA - "VELIKA 2018." U konkurenciji nogometaša iz cijele regije NK"Slavonija" osvojila jedno prvo i jedno drugo mjesto!

Font

Nogometni klub "Papuk" Velika bio je organizator 6. Novogodišnji turnir mlađih kategorija - "Velika 2018." koji se održao tijekom tri dana i to za za tri kategorije: U-12 (2005. god. i ml.), U-10 (2007. god. i ml.) te U-8 (2009. god. i ml.). Sudjelovali su mladi nogometaši iz cijele Slavonije a veliki uspjeh postigli su oni iz NK"Slavonija" Požega.


Mlađi pioniri NK"Slavonije" u svojoj su kategoriji osvojili prvo mjesto.U konkurenciji šesnaest ekipa u finalu veličkog turnira su bili bolji od vršnjaka iz Osijeka, pobijedili su ekipu Hebron AKB. Usto, Slavonijin Luka Martić je proglašen najboljim igračem turnira. Naslov prvaka su zaslužili:Dominik Vuković,Luka Martić,Matej Perić,Karlo Kovre,Ivan Lončarević,Luka Obućina,Toni Barišić,Roko Mršić i Ivan Fahr.
Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa Mladosti iz Pavlovaca a četvrta je bila ekipa NK Martin. Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su igrači NK Osijeka Gabrijel Boban i Muzafer Ejupi!
Nogometaši Slavonije bili su uspješni i u kategoriji U-10 gdje su osvojili drugo mjesto. Bolja od njih je bila ekipa Donjeg Miholjca. Treće mjesto je pripalo ekipi Dinama iz Vidovaca a četvrta je bila ekipa iz Đurđenovca.( izvor: NK Slavonija i NK Papuk)

Vrijeme

Pozega Croatia Fair (day), 14 °C
Trenutno stanje
46%     12.9 km/h     33.965 bar
Prognoza
SRI Min: 6 °C Max: 14 °C
ČET Min: 3 °C Max: 11 °C
PET Min: 2 °C Max: 8 °C
SUB Min: 0 °C Max: 6 °C
NED Min: -1 °C Max: 6 °C
PON Min: -1 °C Max: 5 °C
UTO Min: 0 °C Max: 4 °C
SRI Min: 0 °C Max: 8 °C
ČET Min: 0 °C Max: 7 °C
PET Min: 2 °C Max: 6 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija