14
Sri, Stu
0 Novi članci

BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR Treći puta za redom pobjednik je Caffe bar Rubikon

Font

Pred više od tisuću gledatelja u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc sinoć je odigrana završnica Božićnog malonogometnog turnira „Požega 2017". Naslov pobjednika 27. izdanja požeškog malonogometnog turnira zasluženo su osvojili igrači Caffe bara Rubikon Nova Gradiška koji su u finalu rezultatom 3:0 bili bolji od ekipe „Crna legija“. Igrači iz Nove Gradiške redovito sudjeluju na požeškom turniru, a ovo im je treći pobjednički naslov za redom.


U uvodu u seniorski dio finalne večeri limači "Mladost" iz Pavlovaca slavili su protiv vršnjaka iz Požege, a na teren u borbi za 3. mjesto istrčale su ekipe "Vallis Aurea" i "Očna optika Abrić". O osvajaču trećeg mjesta odlučivala je lutrija sedmeraca u kojima se boljom pokazala ekipa iz Pleternice.
Najbolji strijelac turnira je mladi Mirko Soldo iz ekipe Fitness klub Play koji je postigao 9 golova, najbolji vratar je Marko Maričević iz Rubikona, a iz pobjedničke ekipe izabran je i najbolji igrač turnira – Nikola Eller.
U ime generalnog pokrovitelja i organizatora nagrade, pehare i medalje najboljim ekipama i pojedincima uručili su požeški gradonačelnik Darko Puljašić, njegov zamjenik Mario Pilon i predsjednik Požeškog športskog saveza Nino Abramović.(izvor: Grad Požega)

Vrijeme

Pozega Croatia Fair (day), 14 °C
Trenutno stanje
46%     12.9 km/h     33.965 bar
Prognoza
SRI Min: 6 °C Max: 14 °C
ČET Min: 3 °C Max: 11 °C
PET Min: 2 °C Max: 8 °C
SUB Min: 0 °C Max: 6 °C
NED Min: -1 °C Max: 6 °C
PON Min: -1 °C Max: 5 °C
UTO Min: 0 °C Max: 4 °C
SRI Min: 0 °C Max: 8 °C
ČET Min: 0 °C Max: 7 °C
PET Min: 2 °C Max: 6 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija