14
Sri, Stu
0 Novi članci

VELIKA Nogometaši NK Osijeka 10.siječnja dolaze na zimske pripreme. H.Barišić - Zašto ne pomoći našim Slavoncima?

Font

Nogometaši osječkog prvoligaša dio zimskih priprema obavit će u Velikoj, na bivšem stadionu Kamen Ingrada. Potvrdio nam je to tehnički direktor NK Osijek Hrvoje Barišić.


-Istina je, dolazimo u Veliku 10.siječnja. A kako smo došli baš do Velike? Pa, naš trener Zekić je vezan uz taj kraj iz igračkih dana a posebna zasluga zapravo, pripada načelniku Vladi Bobanu koji nas je pozvao i posebno se potrudio da dođemo. Pomislili smo nakon poziva: Zašto ne pomoći našim Slavoncima? Bili smo ovih dana tamo i razgledali teren koji je dobar, svlačionice, teretana su također u redu...mislim da ćemo, ne pade li slučajno metar snijega a kažu da neće, moći u Velikoj proći kvalitetne pripreme. Smještaj je također dobar, bit ćemo u HEP- u. Eto, mi ćemo biti prvi koji će doći u Veliku na pripreme, 'probit ćemo led' a nadam se kako će nas slijediti i drugi – kazao nam je H.Barišić.
Nogometaši NK Osijeka u Velikoj će boraviti od 10. do 17.siječnja nakon čega će pripreme nastaviti u francuskom Marbellu.
Podsjetimo, stadion Kamen Ingrada općina Velika je kupila u veljači na javnoj dražbi i sada dio prostorija koristi za svoje potrebe. Koristi ga i županijski ligaš NK Papuk a tko zna, nakon Osječana, možda i drugi otkriju čari Velike i mogućnosti koje ona pruža.

TEKST:V.Milković
FOTO:arhiva Požeški dnevnik

Vrijeme

Pozega Croatia Fair (day), 14 °C
Trenutno stanje
46%     12.9 km/h     33.965 bar
Prognoza
SRI Min: 6 °C Max: 14 °C
ČET Min: 3 °C Max: 11 °C
PET Min: 2 °C Max: 8 °C
SUB Min: 0 °C Max: 6 °C
NED Min: -1 °C Max: 6 °C
PON Min: -1 °C Max: 5 °C
UTO Min: 0 °C Max: 4 °C
SRI Min: 0 °C Max: 8 °C
ČET Min: 0 °C Max: 7 °C
PET Min: 2 °C Max: 6 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija