14
Sri, Stu
0 Novi članci

VELIKANI HRVATSKOG RUKOMETA U POŽEGI Primili ih gradonačelnik i župan

Font

U Požegi su jučert gostovali bivši hrvatski rukometni reprezentativci kako bi odigrali humanitarnu utakmicu s veteranima RK Požega. Evo što je tim povodom objavljeno na internetskim stranicama Grada Požege i Požeško-slavonska županije.


Rukometni klub Požega, u suradnji s Požeškim sportskim savezom, Požeško-slavonskom županijom i Gradom Požega organizator je humanitarne rukometne utakmice koja će se večeras u 18:30 sati igrati između rukometnih veterana Hrvatske i veterana Rukometnog kluba Požega. Slavne hrvatske bivše reprezentativce primio je danas u Gradskoj vijećnici gradonačelnik Požege Darko Puljašić sa svojim zamjenicima Marijem Pilonom i Ferdinandom Trohom.
- Hvala svima koji su se uključili u organizaciju ove akcije kako bismo danas u Požegi imali velikane hrvatskog rukometa. Ovo je lijepa humanitarna svrha i sva prikupljena sredstva bit će donirana dvjema obiteljima u potrebi pa vjerujem da ćemo večeras imati i punu dvoranu. Na ovoj način promičemo sport i zdrav život, a vi ste upravo dokaz toga. Požega je počašćena vašim dolaskom i nadam se da ćemo večeras svi zajedno uživati. – poručio je gradonačelnik Puljašić.
U ime veterana na pozivu i gostoprimstvu zahvalio se Nikša Kaleb te se pri tome prisjetio svog posljednjeg boravka u našem gradu.
- U Požegi sam zadnji puta bio 2003. godine i uvijek ću pamtit kada smo bili na prijemu u ovoj istoj vijećnici prije Svjetskog prvenstva gdje su nam domaćini poželjeli da se s natjecanja vratimo sa zlatnom medaljom. Tada sam u sebi pomislio „Bože dragi, o čemu oni pričaju?“, a na kraju nas je upravo to zlato katapultiralo u sportskom i svakom drugom smislu. Po tome ću uvijek pamtit „zlatnu“ Požegu“ – ispričao je Nikša Kaleb.

Župan Alojz Tomašević primio je proslavljene hrvatske rukometaše. Rukometaši su došli odigrati humanitarnu rukometnu utakmicu za djecu s posebnim potrebama.  Župan ih je pozdravio, zaželio dobrodošlicu i zahvalio se na ovakvoj posebnoj gesti.

Vrijeme

Pozega Croatia Fair (day), 14 °C
Trenutno stanje
46%     12.9 km/h     33.965 bar
Prognoza
SRI Min: 6 °C Max: 14 °C
ČET Min: 3 °C Max: 11 °C
PET Min: 2 °C Max: 8 °C
SUB Min: 0 °C Max: 6 °C
NED Min: -1 °C Max: 6 °C
PON Min: -1 °C Max: 5 °C
UTO Min: 0 °C Max: 4 °C
SRI Min: 0 °C Max: 8 °C
ČET Min: 0 °C Max: 7 °C
PET Min: 2 °C Max: 6 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija