22
Čet, Velj
0 Novi članci

KARATE-DO KLUB POŽEGA Osam medalja na natjecanju u Zrenjaninu

Font

Luki Brusu i Antunu Puklavcu na nedavnom Europskom karate natjecanju u Francuskoj je medalja izmaknula. Obojica su u svojim kategorijama osvojila 4 mjesto, ali ovog vikenda iz Zrenjanina su se vratili s medaljama. Karate-do klub Požega je sudjelovao na 4. Međunarodnom karate turniru "Zrenjaninski pobjednik".


Osim Luke Brusa i Antuna Puklavca svoja znanja i vještine su imali prilike pokazati Valentina Kristić, Ivana Vinković i Josip Bilić. Sveukupno su osvojili četiri srebrne i četiri brončane medalje. Turnir je okupio 650 natjecatelja iz 42 kluba iz 6 zemalja, a organizator je bio " Karate klub "Banat" iz Zrenjanina. Svoje zadovoljstvo organizacijom turnira, dobrodošlicom ali i rezultatima naših boraca prenio nam je trener Zdenko Oroz :
-Iznimno sam zadovoljan s onim što smo pokazali na ovom jakom turniru. Luka Brus je ponovno briljirao i osvojio je 2 mjesto u katama i u borbama, Josip Bilić je prvi put bio na ovako velikom natjecanju i osvojio je u svojoj kategoriji drugo mjesto u katama i borbama, Antun Puklavac je osvojio treće mjesto u katama i borbama, a Valentina Kristić je osvojila drugo mjesto u katama i borbama. Ivana Vinković je prvi put sudjelovala na ovako velikom natjecanju, ovoga puta nije ništa osvojila, ali je stekla jedno veliko iskustvo – rekao je Z.Oroz.
Do kraja ove godine natjecatelje Karate-do kluba Požega očekuju dva turnira u Mađarskoj i u Bosni i Hercegovini. (izvor: Karate-do klub Požega)

Vrijeme

Pozega Croatia Light Snow Showers, 0 °C
Trenutno stanje
95%     22.5 km/h     33.322 bar
Prognoza
ČET Min: 0 °C Max: 1 °C
PET Min: 0 °C Max: 2 °C
SUB Min: -3 °C Max: 1 °C
NED Min: -7 °C Max: -3 °C
PON Min: -8 °C Max: -6 °C
UTO Min: -11 °C Max: -6 °C
SRI Min: -15 °C Max: -5 °C
ČET Min: -15 °C Max: -6 °C
PET Min: -8 °C Max: -2 °C
SUB Min: -4 °C Max: 1 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija