22
Čet, Velj
0 Novi članci

NA EUROPSKOM PRVENSTVU U MAŽORET PLESU Požežanima četiri medalje – Andrijana Jurić sa slomljenim prstima osvojila dvije!

Font

Protekli vikend je u nizozemskom gradu Almeru održano Europsko prvenstvo u mažoret plesu. Sudjelovalo je oko 1200 natjecatelja iz 15 europskih država. Požeške mažoretkinje bile su dio hrvatske reprezentacije a postigle su odlične rezultate.


U seniorskoj grupi s rekvizitima osvojili smo prvo mjesto a Benjamin Iličić i Glorija Soldo su u juniorskom duetu s rekvizitima također osvojili prvo mjesto. Andrijana Jurić je osvojila drugo mjesto u seniorskom solu s rekvizitima a Lorena Jakobović i Andrijana Jurić treće mjesto u seniorskom duetu s rekvizitima.Moram naglasiti da je uspjeh naše Andrijane Jurić to veći što je. Bez obzira što je četiri tjedna prije natjecanja slomila prst na nozi i dva dana prije natjecanja slomila prst na ruci, uspjela u vrlo velikoj konkurenciji ostvariti odličan rezultat. Čestitke na hrabrosti i upornosti.
Ponosni smo na naše djevojke i dečke, na naše trenerice a zahvaljujemo se Gradu Požegi na potpori i našim roditeljima na stalnoj podršci. (izvor: Požeške mažoretkinje)

Vrijeme

Pozega Croatia Light Snow Showers, 0 °C
Trenutno stanje
95%     22.5 km/h     33.322 bar
Prognoza
ČET Min: 0 °C Max: 1 °C
PET Min: 0 °C Max: 2 °C
SUB Min: -3 °C Max: 1 °C
NED Min: -7 °C Max: -3 °C
PON Min: -8 °C Max: -6 °C
UTO Min: -11 °C Max: -6 °C
SRI Min: -15 °C Max: -5 °C
ČET Min: -15 °C Max: -6 °C
PET Min: -8 °C Max: -2 °C
SUB Min: -4 °C Max: 1 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija