24
Ned, Lip
0 Novi članci

NA EUROPSKOM PRVENSTVU U MAŽORET PLESU Požežanima četiri medalje – Andrijana Jurić sa slomljenim prstima osvojila dvije!

Font

Protekli vikend je u nizozemskom gradu Almeru održano Europsko prvenstvo u mažoret plesu. Sudjelovalo je oko 1200 natjecatelja iz 15 europskih država. Požeške mažoretkinje bile su dio hrvatske reprezentacije a postigle su odlične rezultate.


U seniorskoj grupi s rekvizitima osvojili smo prvo mjesto a Benjamin Iličić i Glorija Soldo su u juniorskom duetu s rekvizitima također osvojili prvo mjesto. Andrijana Jurić je osvojila drugo mjesto u seniorskom solu s rekvizitima a Lorena Jakobović i Andrijana Jurić treće mjesto u seniorskom duetu s rekvizitima.Moram naglasiti da je uspjeh naše Andrijane Jurić to veći što je. Bez obzira što je četiri tjedna prije natjecanja slomila prst na nozi i dva dana prije natjecanja slomila prst na ruci, uspjela u vrlo velikoj konkurenciji ostvariti odličan rezultat. Čestitke na hrabrosti i upornosti.
Ponosni smo na naše djevojke i dečke, na naše trenerice a zahvaljujemo se Gradu Požegi na potpori i našim roditeljima na stalnoj podršci. (izvor: Požeške mažoretkinje)

Vrijeme

Pozega Croatia Većinom oblačno (dan), 20 °C
Trenutno stanje
50%     6.4 km/h     33.627 bar
Prognoza
NED Min: 11 °C Max: 20 °C
PON Min: 10 °C Max: 22 °C
UTO Min: 12 °C Max: 23 °C
SRI Min: 14 °C Max: 18 °C
ČET Min: 14 °C Max: 21 °C
PET Min: 14 °C Max: 23 °C
SUB Min: 16 °C Max: 26 °C
NED Min: 16 °C Max: 26 °C
PON Min: 17 °C Max: 27 °C
UTO Min: 17 °C Max: 27 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija