24
Ned, Lip
0 Novi članci

POŽEGA Na Sportsko-rekreacijskom centru održan 1."Aurea Fest Kup" Požega 2017.

Font

Na Sportsko – rekreacijskom centru u Požegi jučer je održan 1. „Aurea Fest Kup“. Riječ je o malonogometnom turniru namijenjenom igračima 2008. godišta i mlađima u organizaciji Škole nogometa Grada Požege te pod pokroviteljstvom Grada Požege.

Na turniru je nastupilo 12 ekipa koje su raspoređene u 3 skupine po 4 ekipe. Preko stotinu mladih nogometaša na početku je pozdravio gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

- Drago mi je što vidim ove mlade nogometaše, ali još mi je draže što vidim i dvije nogometašice. Okupili smo se kako bismo ovim turnirom na još jedan način obogatili Aurea fest i da pokažemo kako imamo mogućnosti organizirati turnire na ovako visokoj razini. Zahvaljujem se organizatorima koji će za svoje aktivnosti uvijek imati potporu Grada Požege. Čast mi je proglasiti ovaj turnir otvorenim i neka najbolji pobjedi. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Na turniru su nastupili NK Željezničar Slavonski Brod, NK Kaptol, NK Tim osvježenje Kuzmica, NK Požega, NK Dinamo Vidovci Dervišaga, NK Slavija Pleternica, NK Jedinstvo Donji Miholjac, NK Papuk Velika, NK Valpovka Valpovo, Nogometna Akademija No limit Virovitica i domaćin Slavonija Požega s dvije ekipe.(izvor:Grad Požega)

Vrijeme

Pozega Croatia Većinom oblačno (dan), 20 °C
Trenutno stanje
50%     6.4 km/h     33.627 bar
Prognoza
NED Min: 11 °C Max: 20 °C
PON Min: 10 °C Max: 22 °C
UTO Min: 12 °C Max: 23 °C
SRI Min: 14 °C Max: 18 °C
ČET Min: 14 °C Max: 21 °C
PET Min: 14 °C Max: 23 °C
SUB Min: 16 °C Max: 26 °C
NED Min: 16 °C Max: 26 °C
PON Min: 17 °C Max: 27 °C
UTO Min: 17 °C Max: 27 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija