19
Pon, Velj
10 Novi članci

NK SLAVONIJA Plavi sutra u 18 sati na Slavoniji igraju s Požegom

Font

Nogometaši požeške Slavonije sutra će u 18 sati na svom stadionu odigrati prijateljsku utakmicu protiv županijskog prvoligaša Požege, susjeda s druge obalne strane rijeke Orljave.

 

- Bit će nam to šesta pripremna utakmica, ujedno i posljednja prije početka natjecateljske sezone. Prije nego nam krene prvenstvo imat ćemo vrlo važnu utakmicu u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa, 23. kolovoza u 16 sati u Požegi protiv Mladosti iz Fažane. Budući da se igra samo jedna utakmica pretkola, naš je cilj proći dalje, u prvo kolo Kupa, a to bi onda značilo najvjerojatnije sraz s prvoligašem, opet u samo jednoj utakmici i opet u Požegi - kaže Krešimir Brkić, trener plavih s Orljave.

Tri dana poslije toga ogleda, u subotu 26. kolovoza plavima počinje i prvenstvo u Trećoj HNL istok, a prvo će kolo biti domaćini. Ugostit će Bjelovar, momčad koja je od ove godine na neki način postala Dinamova filijala.

- Lani smo imali polovičan učinak s Bjelovarom, dobili smo ih u Požegi, a izgubili smo u gostima. Vidjet ćemo kako će biti ove godine. Sigurno da je dobar ulazak u sezonu vrlo bitan za nastavak prvenstva, stoga se nadam da ćemo na startu ovogodišnjih natjecanja biti jednako uspješni, odnosno da ćemo i Kup i prvenstvo otvoriti pobjedom - dodaje Brkić.

Što se igračkog kadra tiče, treneru požeškog trećeligaša svi su igrači na raspolaganju, kao i na početku priprema i svi dobro podnose napore.

- Dobra je vijest što nam se iz Osijeka vratio Ivan Smojvir, mladi igrač od kojeg puno očekujemo. Inače, mladi igrači će ove sezone imati još više prostora za igru i napredovanje, za pokazivanje svoga talenta i za doprinos klubu. Stoga smo u rad ravnopravno uključili 5-6 juniora. Uostalom to će se najbolje vidjeti u sezoni pred nama. Pozivam ovim putem sve ljubitelje nogometa da nam se i sutra pridruže na našem stadionu u prijateljskoj utakmici dva požeška kluba - zaključuje Brkić.

TEKST I FOTO: Hrvoje Kusik

Vrijeme

Pozega Croatia Cloudy, 2 °C
Trenutno stanje
67%     17.7 km/h     33.661 bar
Prognoza
PON Min: -1 °C Max: 2 °C
UTO Min: 0 °C Max: 1 °C
SRI Min: 0 °C Max: 2 °C
ČET Min: 0 °C Max: 2 °C
PET Min: 1 °C Max: 2 °C
SUB Min: -3 °C Max: 0 °C
NED Min: -10 °C Max: -4 °C
PON Min: -10 °C Max: -2 °C
UTO Min: -10 °C Max: -4 °C
SRI Min: -6 °C Max: -2 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija