20
Sri, Lip
0 Novi članci

ŠK ČAGLIN Festival  šaha u Čaglinu i na Sovskom jezeru

Font

U suradnji s Općinom Čaglin i Mjesnim odborom Sovski dol,  čaglinski Šahovski klub organizira u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana branitelja zanimljiva dvodnevna šahovska nadmetanja.


U subotu, 5. kolovoza, s početkom u 10 sati, u školsko-sportskoj dvorani  bit će održana simultanka s  kadetima, članovima klubova  s područja Slavonije. Simultanku  će odigrati poznati hrvatski velemajstori: Hrvoje Stević, Zdenko Kožul, Mladen Palac, Robert Zelčić i Ante Brkić. Poslije simultanke, u prirodnom ambijentu Sovskoga jezera, s početkom u 14 sati,  bit će organiziran brzopotezni velemajstorski turnir na kojemu će sudjelovati i nekoliko šahista s požeškog područja
U nedjelju, 6. kolovoza, u školsko-sportskoj dvorani u Čaglinu  održat će se 6. Memorijalni šahovski turnir „Čaglin 2017“, koji će početi u 10 sati, a očekuje se nastup stotinjak šahista iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Igrat će se 9 kola po švicarskom sustavu, s tempom 7 minuta +3 sekunde po igraču, a turnir se obračunava za rejting listu brzopoteznoga šaha Međunarodne šahovske federacije(FIDE). Prijave se primaju do 9 :30 sati, upisnina je 50 kn, a igrači su dužni ponijeti garnituru i digitalni šahovski sat. Organizator će pobjednicima  uručiti vrijedne novčane nagrade, uz posebne nagrade za najboljeg kadeta, šahisticu  te  najboljeg  igrača i kadeta ŠK Čaglin. Za sve sudionike natjecanja bit će priređen ručak.(izvor:Ivica Tomić)

Vrijeme

Pozega Croatia Djelomično oblačno (dan), 25 °C
Trenutno stanje
53%     6.4 km/h     33.695 bar
Prognoza
SRI Min: 19 °C Max: 28 °C
ČET Min: 17 °C Max: 30 °C
PET Min: 9 °C Max: 21 °C
SUB Min: 8 °C Max: 19 °C
NED Min: 7 °C Max: 20 °C
PON Min: 11 °C Max: 21 °C
UTO Min: 13 °C Max: 22 °C
SRI Min: 16 °C Max: 25 °C
ČET Min: 16 °C Max: 26 °C
PET Min: 16 °C Max: 26 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija