21
Sub, Srp
0 Novi članci

KARATE Antun Puklavac i Luka Brus – tri zlata i srebro na natjecanju u Splitu!

Font

Antun Puklavac i Luka Brus su ovog vikenda u Splitu predstavljali Karate do klub "Požega" na dvodnevnim Svjetskim igrama borilačkih sportova i postigli odlične rezultate. Natjecanje je organizirao Grad Split u organizaciji s JJK Teamom Uragan te uz pokroviteljstvo Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, Županije Splitsko-dalmatinske i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije.


Mnogobrojni natjecatelji su svoje vještine prikazali u raznim borilačkim stilovima poput jujitse, grapplinga, MMA, karatea i kickboxinga. Požeški borci su se dobro snašli i na ovom natjecanju. - "Mi smo zadovoljni, prošlo je izvrsno, sa dva borca osvojili smo četiri medalje, 3 zlatne i jednu srebrnu. Luka Brus je u katama, u svojoj kategoriji osvojio zlato i srebro u borbama, iako osobno mislim da je i tu zaslužio zlato, ali sudci imaju svoje odluke. Snimali smo borbe, tako da ćemo ih ovih dana i pomno analizirati, a Antun Puklavac je i u borbama i katama osvojio zlatnu medalju" – rekao je trener Zdenko Oroz. Iz kluba se posebno zahvaljuju Županiji Požeško-slavonskoj i Požeškom sportskom savezu koji su ih podržali pri odlasku na ovo natjecanje.
Podrška klubu će trebati i dalje jer se borci već sad pripremaju za veliko Europsko natjecanje u karateu koje će se ove jeseni održati u Francuskoj, odnosno u Parizu. - "Planiramo na natjecanje ići s Lukom i Antunom ali ipak sve ovisi o dobroj volji sponzora i donatora s obzirom da je to veliko natjecanje i dosta je troškova oko odlaska, samog sudjelovanja i boravka u Parizu. Stoga koristim priliku da pozovem sve one koji su voljni uložiti nešto sredstava u naš klub da nam se jave i pomognu promociji kluba i na svjetskoj razini"- apelira trener Oroz koji ujedno najavljuje i dolazak svjetskog instruktora Barry Wilkinsona na seminar u Požegu koji će se održati u mjesecu listopadu.(izvor:Karate klub "Požega")

Vrijeme

Pozega Croatia Sunčano, 23 °C
Trenutno stanje
58%     6.4 km/h     33.424 bar
Prognoza
SUB Min: 17 °C Max: 31 °C
NED Min: 18 °C Max: 29 °C
PON Min: 18 °C Max: 22 °C
UTO Min: 18 °C Max: 26 °C
SRI Min: 18 °C Max: 27 °C
ČET Min: 18 °C Max: 26 °C
PET Min: 17 °C Max: 26 °C
SUB Min: 18 °C Max: 26 °C
NED Min: 19 °C Max: 28 °C
PON Min: 19 °C Max: 26 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija