21
Sub, Srp
0 Novi članci

5.GRANIČAR KUP "Hrvatski dragovoljac" osvojio prvo mjesto i ponovio prošlogodišnji uspjeh

Font

Na nogometnom stadionu „Graničar“ u Bučju održan je peti po redu Graničar kup u kojem su sudjelovali: NK „Hrvatski dragovoljac“ Brodski Drenovac, NK „Sulkovci“, NK „Ciglenik“ i domaćin NK „Graničar“ Bučje.


–Pozdravljam ovaj divni sportski susret i prijateljske utakmice, kao i ime ove naše ponosne granice koju prenose zajedno sa svojim nogometnim klubom diljem naše županije. Čestitam na uspjehu kojeg su ostvarili u protekloj sezoni, a svima vama želim puno uspjeha u ovoj sezoni koja je pred vama. Što više sportskih uspjeha, što manje ozljeda i, naravno, onog najbitnijeg i najvažnijeg, što više druženja, prijateljstva i zajedništva – rekao je neposredno pred otvaranje turnira Domagoj Katić, dogradonačelnik Grada Pleternice.
U korektnim nastupima, pred stotinjak gledatelja svih uzrasta, na plus stupnjevima sastavi momčadi  pokazali su svoje snage.  Prvo mjesto kao i prošle godine osvojila je momčad NK „Hrvatski dragovoljac“ Brodski Drenovac, drugo mjesto otišlo je u ruke igrača iz redova NK „Sulkovci“, a treće pripalo je domaćinu. Pehar u kategoriji fair play uručen je ekipi NK „Ciglenik“. Pehare je uručio predsjednik kluba Ivica Bajić. Nakon sportskoga dijela druženje je nastavljeno uz glazbu uživo. (izvor:K.Putrić)

Vrijeme

Pozega Croatia Sunčano, 23 °C
Trenutno stanje
58%     6.4 km/h     33.424 bar
Prognoza
SUB Min: 17 °C Max: 31 °C
NED Min: 18 °C Max: 29 °C
PON Min: 18 °C Max: 22 °C
UTO Min: 18 °C Max: 26 °C
SRI Min: 18 °C Max: 27 °C
ČET Min: 18 °C Max: 26 °C
PET Min: 17 °C Max: 26 °C
SUB Min: 18 °C Max: 26 °C
NED Min: 19 °C Max: 28 °C
PON Min: 19 °C Max: 26 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija