21
Sub, Srp
0 Novi članci

NOGOMETNI TRANSFER Dugogodišnji trener "Hrvatskog dragovoljca" iz Brodskog Drenovca Marko Vidakušić prešao u NK"Slaven" Gradac

Font

Nakon punih četrnaest godina provedenih u Drenovcu, Marko Vidakušić više nije član , niti dio stručne ekipe NK Hrvatskog dragovoljca. Ovo poznato trenersko ime pletrničkog kraja, razišlo  se s upravom drenovačkog županijskog nogometnog drugoligaša, nezatvorivši na odlasku vrata nogom, i zaželjvši, svom sada već bivšem klubu, puno uspjeha i sportske sreće u budućnosti.

Za proteklih četrnaest godina puno je toga dobroga u stručnom i organizacijskom smislu Marko u Hrvatskom dragovoljcu napravio. Puno puta i bez velikog razumjevanja ostalih, radio je  Marko prije svega na stvaranju kolektivne svijesti, govoreći,  da se jedino dobrom organizacijom i odgovornim odnosom prema nogometnoj igri može doći do dobrih rezultata i do dobrih ukupnih odnosa u klubu. Ponekad je Marko u klubu bio ,,Katica za sve". Radio je ono što su ponekad neki zaboravili, što nisu znali ili mogli, i ništa mu nije bilo teško. U više navrata bio je trener prve momčadi, vodio je i drenovačke juniore, a bio je i tehnički tajnik kluba,  koji je te poslove znao odraditi više nego dobro. Od drenovačkih ljubitelja nogometa, Marku velika HVALA.

Kako riba bez vode nemože, tako isto i  Marko VIdakušić bez nogometa nemože. Nova adresa ovog nogometnog zanesenjaka je Gradac. Marko će ove sezone voditi ekipu županijskog prvoligaša Slavena. U razgovoru s njim , doznali smo.da je s prvim dojmovima u ovom klubu zadovoljan. U Slavenu je uz novost njegovog dolaska došlo i do promjene uprave kluba,   nekoliko prvotimaca otišlo je iz Slavena, dok su neki novi u Gradac pristigli. S obzirom na svu ovu novu  situaciju, kao i obično ,Vidakušić je optimist i siguran je da sa svojim novim klubom može doseći sredinu prvenstvene ljestvice u 1. ŽNL Požeško- slavonskoj. Pa neka im je sretno. Na kraju našeg razgovora, Marko se zahvalio svima u Drenovcu koji su njegov rad cijenili i podržavali, uz poruku da Hrvatski dragovoljac za njega nikada neće biti bivši.(izvor:F.Memedović)

FOTO:facebook

Vrijeme

Pozega Croatia Sunčano, 23 °C
Trenutno stanje
58%     6.4 km/h     33.424 bar
Prognoza
SUB Min: 17 °C Max: 31 °C
NED Min: 18 °C Max: 29 °C
PON Min: 18 °C Max: 22 °C
UTO Min: 18 °C Max: 26 °C
SRI Min: 18 °C Max: 27 °C
ČET Min: 18 °C Max: 26 °C
PET Min: 17 °C Max: 26 °C
SUB Min: 18 °C Max: 26 °C
NED Min: 19 °C Max: 28 °C
PON Min: 19 °C Max: 26 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija