26
Sri, Srp
17 Novi članci

BUČJE Ekipa "Borislav Baja Safundžić" pobjednik malonogometnog turnira

Font

Na školskom betonskom igralištu u Bučju održan je malonogometni noćni turnir u organizaciji NK „Graničar“ Bučje. Na turniru nastupilo je dvanaest ekipa iz okolice Požeštine, a to su: "Rođaci", "Udruga Branko Drinovac - Lega", "NK Sulkovci", "NK hrvatski dragovoljac Brodski Drenovac", "Borislav Baja Safundžić", "Brčino - Ravan", "Krajačići", "Diablo", "SNTNTN", "Smokvin list", "Žujini ratnici" i na kraju "Lički sokoli".


Ovogodišnji pobjednik turnira je ekipa "Borislav Baja Safundžić", koja je odnijela pehar s glavnom nagradom, drugoplasirana ekipa je "Smokvin list", a trećeplasirana "Diablo", kojima je također dodijeljen pehar s novčanim nagradama. Nagrade uručio je predsjednik kluba Ivica Bajić. Pobjedničku momčad činili su igrači: Mario Tutić, Zvonimir Perković, Matej Safundžić, Josip Kozar, Silvijo Marjanović i Tomislav Ećimović. Suci cijelog turnira bili su: Milan Krajnović, Stjepan Vračić i Josip Baltić.
Čestitamo ovogodišnjim pobjednicima te zahvaljujemo ostalim ekipama na korektnom i fer sportskom nadmetanju u kojemu su u mladenačkom duhu promovirali sportski i zdravi život. (izvor: Krešimir Putrić)

Vrijeme

Pozega Croatia Djelomično oblačno (dan), 23 °C
Trenutno stanje
49%     11.3 km/h     33.153 bar
Prognoza
SRI Min: 13 °C Max: 26 °C
ČET Min: 13 °C Max: 24 °C
PET Min: 15 °C Max: 29 °C
SUB Min: 17 °C Max: 30 °C
NED Min: 18 °C Max: 32 °C
PON Min: 19 °C Max: 34 °C
UTO Min: 21 °C Max: 36 °C
SRI Min: 22 °C Max: 36 °C
ČET Min: 20 °C Max: 31 °C
PET Min: 20 °C Max: 32 °C