18
Čet, Sij
11 Novi članci

BUČJE Ekipa "Borislav Baja Safundžić" pobjednik malonogometnog turnira

Font

Na školskom betonskom igralištu u Bučju održan je malonogometni noćni turnir u organizaciji NK „Graničar“ Bučje. Na turniru nastupilo je dvanaest ekipa iz okolice Požeštine, a to su: "Rođaci", "Udruga Branko Drinovac - Lega", "NK Sulkovci", "NK hrvatski dragovoljac Brodski Drenovac", "Borislav Baja Safundžić", "Brčino - Ravan", "Krajačići", "Diablo", "SNTNTN", "Smokvin list", "Žujini ratnici" i na kraju "Lički sokoli".


Ovogodišnji pobjednik turnira je ekipa "Borislav Baja Safundžić", koja je odnijela pehar s glavnom nagradom, drugoplasirana ekipa je "Smokvin list", a trećeplasirana "Diablo", kojima je također dodijeljen pehar s novčanim nagradama. Nagrade uručio je predsjednik kluba Ivica Bajić. Pobjedničku momčad činili su igrači: Mario Tutić, Zvonimir Perković, Matej Safundžić, Josip Kozar, Silvijo Marjanović i Tomislav Ećimović. Suci cijelog turnira bili su: Milan Krajnović, Stjepan Vračić i Josip Baltić.
Čestitamo ovogodišnjim pobjednicima te zahvaljujemo ostalim ekipama na korektnom i fer sportskom nadmetanju u kojemu su u mladenačkom duhu promovirali sportski i zdravi život. (izvor: Krešimir Putrić)

Vrijeme

Pozega Croatia Clear (night), 0 °C
Trenutno stanje
74%     17.7 km/h     33.356 bar
Prognoza
ČET Min: 0 °C Max: 7 °C
PET Min: 1 °C Max: 7 °C
SUB Min: 0 °C Max: 5 °C
NED Min: -1 °C Max: 5 °C
PON Min: -3 °C Max: 3 °C
UTO Min: -1 °C Max: 7 °C
SRI Min: 1 °C Max: 7 °C
ČET Min: 0 °C Max: 8 °C
PET Min: 0 °C Max: 7 °C
SUB Min: 0 °C Max: 5 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija