22
Čet, Ožu
0 Novi članci

BUČJE Ekipa "Borislav Baja Safundžić" pobjednik malonogometnog turnira

Font

Na školskom betonskom igralištu u Bučju održan je malonogometni noćni turnir u organizaciji NK „Graničar“ Bučje. Na turniru nastupilo je dvanaest ekipa iz okolice Požeštine, a to su: "Rođaci", "Udruga Branko Drinovac - Lega", "NK Sulkovci", "NK hrvatski dragovoljac Brodski Drenovac", "Borislav Baja Safundžić", "Brčino - Ravan", "Krajačići", "Diablo", "SNTNTN", "Smokvin list", "Žujini ratnici" i na kraju "Lički sokoli".


Ovogodišnji pobjednik turnira je ekipa "Borislav Baja Safundžić", koja je odnijela pehar s glavnom nagradom, drugoplasirana ekipa je "Smokvin list", a trećeplasirana "Diablo", kojima je također dodijeljen pehar s novčanim nagradama. Nagrade uručio je predsjednik kluba Ivica Bajić. Pobjedničku momčad činili su igrači: Mario Tutić, Zvonimir Perković, Matej Safundžić, Josip Kozar, Silvijo Marjanović i Tomislav Ećimović. Suci cijelog turnira bili su: Milan Krajnović, Stjepan Vračić i Josip Baltić.
Čestitamo ovogodišnjim pobjednicima te zahvaljujemo ostalim ekipama na korektnom i fer sportskom nadmetanju u kojemu su u mladenačkom duhu promovirali sportski i zdravi život. (izvor: Krešimir Putrić)

Vrijeme

Pozega Croatia Djelomično oblačno (noć), -2 °C
Trenutno stanje
88%     6.4 km/h     33.762 bar
Prognoza
ČET Min: -3 °C Max: 3 °C
PET Min: -2 °C Max: 6 °C
SUB Min: -2 °C Max: 8 °C
NED Min: 0 °C Max: 9 °C
PON Min: 2 °C Max: 10 °C
UTO Min: 3 °C Max: 9 °C
SRI Min: 2 °C Max: 13 °C
ČET Min: 5 °C Max: 12 °C
PET Min: 6 °C Max: 14 °C
SUB Min: 7 °C Max: 15 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija