22
Čet, Ožu
0 Novi članci

CEDEVITA LIPIK 3x3 CHALLENGER Na turnir sutra dolazi 8 od 10 najboljih svjetskih ekipa – zbog lošeg vremena igrat će se u dvorani!

Font

Zbog vrlo nestabilne progonoze i najave lošeg vremena Organizacijski odbor Cedevita Lipik 3x3 Challengera danas  u podne donio je odluku o preseljenju Challengera kao i sve popratne opreme te vizualizacije turnira u Školsku sportsku dvoranu u Lipiku. Još jutros provjeravale su se svi potrebni zahtjevi turnira od struje i interneta na lokaciji Školske dvorane koji zadovoljavaju sve uvjete, a iznenadno i nenajavljeno loše vrijeme koje je i jučer poremetilo održavanje kvalifikacijskog turnira te se isto očekuje idućih dana, natjerali su na poslijetku ipak organizatora da promijeni lokaciju odražavanja u dvoranu kako ne bi bilo ugroženo održavanje Cedevita Lipik 3x3 Challengera.


Podsjetimo, turnir se igra 30.lipnja i 1.srpnja a u Lipik dolazi 8 od 10 najboljih svjetskih ekipa i 35 igrača iz svjetskog Top 50 što dovoljno govori o njegovoj snazi. FIBA je lani Lipik 3x3 Challenger proglasila najjačim na svijetu, prema zbroju službenih bodova svih igrača koji su nastupili na ovom turniru, a sudeći po snazi ekipa koje će zaigrati na Cedevita Lipik 3x3 Challengeru, Lipik je i ove godine najozbiljniji kandidat da obrani ovu prestižnu titulu.
Lipik 3x3 Challenger je poseban i po tom što, zahvaljujući dugogodišnjoj uspješnoj suradnju s Memorijalnim muzejskim centrom Dražena Petrovića, ove godine, 10. godinu za redom, pobjedniku Challengera u Lipiku dodjeljuje se Trofej Dražena Petrovića.
Za Cedevita Lipik 3x3 Challenger očekuje se veliki interes medija i sve brojnije 3x3 svjetske populacije koja prati ovaj najpopularnij urbani sport, prema istraživanju Međunarodnog olimpijskog odbora. Sve utakmice prenosit će se diljem svijeta putem live streminga na FIBA youtube kanalu, a regionalna pokrivenost osigurana je televizijskim prijenosom uživo, putem 1. programa ARENASPORT televizije pa će slika iz Lipika ići u Hrvatsku, Srbiju, Bosni u Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.(izvor: Lipički Compac)

Vrijeme

Pozega Croatia Djelomično oblačno (noć), -2 °C
Trenutno stanje
88%     6.4 km/h     33.762 bar
Prognoza
ČET Min: -3 °C Max: 3 °C
PET Min: -2 °C Max: 6 °C
SUB Min: -2 °C Max: 8 °C
NED Min: 0 °C Max: 9 °C
PON Min: 2 °C Max: 10 °C
UTO Min: 3 °C Max: 9 °C
SRI Min: 2 °C Max: 13 °C
ČET Min: 5 °C Max: 12 °C
PET Min: 6 °C Max: 14 °C
SUB Min: 7 °C Max: 15 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija