20
Ned, Sij
0 Novi članci

KUGLANJE Srušen rekord požeške kuglane!

Font

Darko Zovko, član KK Nove nade i ponajbolji požeški kuglač srušio je nekoliko godina star rekord gradske kuglane Požega.

U 9. kolu 4. hkl zona Požega ljubitelji kuglanja bili su svjedoci i mogli su uživati u nesvakidašnjem događaju. Naime, u ogledu između KK Hrast iz Požege i Novih nada također iz Požege Darko Zovko oborio je rekord kuglane koji je iznosio 630 čunjeva. Darko je u svom maestralnom nastupu podignuo letvicu za čak 23 čunja tako da rekord sada iznosi 653 čunja.

Podsjetimo da se nakon trinaest godina izbivanja, naš najbolji kuglač prije nepunih godinu dana priključio KK Nove nade. Prije toga nosio je boje najboljih hrvatskih klubova, a sa KK Novska osvojio je jedno od najprestižnijih trofeja Europa pokal.

Nove nade netom formirane od nekolicine mladih igrača koji danas postižu vrlo "zavidne" rezultate pod njegovim vodstvom nalaze se na prvom mjestu 4. hkl. Nemaju nijednog poraza, a cilj sastava je podići klub u viši rang natjecanja. U razgovoru sa Darkom doznajemo da je jedina perspektiva požeškog kuglanja rad s mladima čemu će se on svojim iskustvom potpuno posvetiti.

TEKST: Tomislav Soldo 

FOTO: Darko Zovko

Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija