20
Ned, Sij
0 Novi članci

Nogometni klub "Papuk" Velika bio je organizator 6. Novogodišnji turnir mlađih kategorija - "Velika 2018." koji se održao tijekom tri dana i to za za tri kategorije: U-12 (2005. god. i ml.), U-10 (2007. god. i ml.) te U-8 (2009. god. i ml.). Sudjelovali su mladi nogometaši iz cijele Slavonije a veliki uspjeh postigli su oni iz NK"Slavonija" Požega.

Opširnije...

Želja Veličana da bivši stadion Kamen Ingrada ponovo 'živi', da se na njemu igraju 'velike' utakmice a u Veliku na pripreme dolaze drugi klubovi, počela se ostvarivati. Ovih dana na pripremama u Velikoj je prvoligaš NKOsijek a najavljen je dolazak još jednog kluba. O svemu tome bilo je riječi na današnjoj konferenciji za novinare kojoj su prisustvovali načelnik Vlado Boban, direktor općih poslova NK Osijek Hrvoje Barišić i igrač kluba porijeklom iz Velike, Gabrijel Boban.

Opširnije...

Pred više od tisuću gledatelja u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc sinoć je odigrana završnica Božićnog malonogometnog turnira „Požega 2017". Naslov pobjednika 27. izdanja požeškog malonogometnog turnira zasluženo su osvojili igrači Caffe bara Rubikon Nova Gradiška koji su u finalu rezultatom 3:0 bili bolji od ekipe „Crna legija“. Igrači iz Nove Gradiške redovito sudjeluju na požeškom turniru, a ovo im je treći pobjednički naslov za redom.

Opširnije...
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija