23
Pet, Lip
15 Novi članci

Petak, subota i nedjelja rezarvirani su za još jedan Međunarodni konjički turnir koji će se održati na hipodromu u Pleternici. Riječ je o CAI turniru sa 3 zvjezdice koje mu je dodijelila Svjetska konjička organizacija. - To je prvi puta da takav turnir imamo u našoj domovini i to je najjači konjički turnir koji se održava u Hrvatskoj, pa i u jugoistočnoj Europi – kazao je direktor turnira Domagoj Katić.

Opširnije...

Ženska košarkaška reprezentacija U 18 ovih dana boravi u Požegi gdje se priprema za predstojeće Europsko prvenstvo a djevojke i njihovog trenara Željka Ciglara te pomoćnog trenera Ivicu Malnara danas su primili gradonačelnik Darko Puljašić i direktorica Turističke zajednice Silvija Podoljak. Među hrvatskim reprezentativkama su i dvije igračine našeg KK "Plamen" Ana Vojtulek i Martina Pandža Brnić.

Opširnije...

I za ovaj Lidas pleternički drugoligaši, ŠK VINA MARKOTA, organizirali su sad već tradicionalni šahovski turnir. Uz podršku Grada Pleternice i svog sponzora, tvrtke Vina Markota ovogodišnji turnir je je još jednom okupio velik broj šahista iz Hrvatske i susjedne Bosne i Hercegovine te 1 iz Crne Gore. Između ostalih na turniru su sudjelovala 2 velemajstora, 3 međunarodna majstora, 1 ženska međunarodna majstorica,  4 Fide majstora, 1 nacionalni majstor, 14 majstorskih kandidata i šezdesetak drugih šahista iz svih krajeva Hrvatske.

Opširnije...

Vrijeme

Pozega Croatia Većinom oblačno (noć), 20 °C
Trenutno stanje
78%     11.3 km/h     33.491 bar
Prognoza
PET Min: 20 °C Max: 34 °C
SUB Min: 17 °C Max: 32 °C
NED Min: 21 °C Max: 32 °C
PON Min: 18 °C Max: 29 °C
UTO Min: 18 °C Max: 31 °C
SRI Min: 20 °C Max: 31 °C
ČET Min: 20 °C Max: 27 °C
PET Min: 17 °C Max: 26 °C
SUB Min: 14 °C Max: 26 °C
NED Min: 12 °C Max: 25 °C