14
Čet, Pro
14 Novi članci

Početkom 2018. godine Hrvatska je domaćin 13. Europskog prvenstva za rukometaše. S obzirom na sami kvalitet europskih rukometnih reprezentacija u odnosu na ostatak svijeta, mnogi će reći da je ovo kontinetnalno prvenstvo i najjače prvenstvo koje se igra. Uz dužno poštovanje prema selekcijama Tunisa, Egipta, Qatara, Brazila i Južne Koreje, koje su često znale pomrsiti račune najboljim europskih ekipama, ipak se koncentracija kvaliteta nalazi na starom kontinentu.

Opširnije...

Protekloga vikenda odigrano je  15. kolo u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi-istok, a jesenski je prvak BSK iz Bijeloga Brda s 28 bodova, koliko imaju drugoplasirani Bedem iz Ivankova te  Koprivnica. Zanimljivo je da  prvak ima ispred momčadi na drugome mjestu samo jedan gol  prednosti, a ispred one na trećem mjestu dva gola.

Opširnije...

Luki Brusu i Antunu Puklavcu na nedavnom Europskom karate natjecanju u Francuskoj je medalja izmaknula. Obojica su u svojim kategorijama osvojila 4 mjesto, ali ovog vikenda iz Zrenjanina su se vratili s medaljama. Karate-do klub Požega je sudjelovao na 4. Međunarodnom karate turniru "Zrenjaninski pobjednik".

Opširnije...

U 14. kolu Treće hrvatske nogometne lige-istok pleternička Slavija je na domaćem terenu pobijedila pretposljednju momčad na ljestvici Varteks iz Varaždina s 3:1, te je u subotu privremeno zasjela na vrh ljestvice s 27 bodova. Međutim, izravni takmaci za prvo mjesto bjelobrdski BSK i Bedem iz Ivankova u nedjeljnim su utakmicama također zabilježili pobjede i po tri nova boda.  Trenutno je na prvom mjestu Bedem sa 28 bodova koliko ima i drugoplasirani BSK a "Slavija" je treća sa 27 bodova, "Slavonija" je sa 18 bodova na 11.mjestu.

Opširnije...

Članovi Karate do kluba Požega sudjelovali su na Europskom Wado Kai natjecanju u karateu koje se je održalo u Parizu. Klub su predstavljali Luka Brus i Antun Puklavac koji su svoja znanja i vještine prezentirali u borbama i katama. Medalja im je izmakla "za dlaku", Obojica su u svojim kategorijama zauzela 4 mjesto.

Opširnije...

Bivši proslavljeni reprezentativac Davor Šuker zadnjih mjesec i više dana je pod izrazitim udarom javnosti. Loši rezultati u kvalifikacijama, nezadovoljstvo s bivšim izbornikom, informacije o tome kako prima plaću na mjestu predsjednika Saveza, objava detalja ugovora sa Čačićem te troškovi Saveza su poziciju aktualnog predsjednika HNS-a značajno uzdrmali. 

Opširnije...

Vrijeme

Pozega Croatia Cloudy, -1 °C
Trenutno stanje
99%     6.4 km/h     33.288 bar
Prognoza
ČET Min: 0 °C Max: 9 °C
PET Min: 4 °C Max: 12 °C
SUB Min: 1 °C Max: 6 °C
NED Min: 0 °C Max: 4 °C
PON Min: 0 °C Max: 3 °C
UTO Min: -1 °C Max: 3 °C
SRI Min: -1 °C Max: 2 °C
ČET Min: -2 °C Max: 3 °C
PET Min: 0 °C Max: 4 °C
SUB Min: 0 °C Max: 5 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija