15
Čet, Stu

ZANIMLJIVOSTI Pogledajte kako je bilo na snimanju spota Ljubavnika za pjesmu “Srce otključano”

Font

Popularni zagrebački sastav koji je u zadnjih godinu dana  postigao nevjerojatan uspjeh sprema novu glazbenu poslasticu. Njihov posljednji singl Moja, koji je na YouTube-u pregledan više od 2 milijuna puta, dobio je same pohvale što od glazbene struke, što od publike.


Dečkima je to dalo dodatan vjetar u leđa te su ovih dana završili snimanje spota za pjesmu Srce otključano koja će svoju premijeru imati 1. veljače, na samom početku mjeseca zaljubljenih.
Srce otključano je prekrasna balada koja govori o pravoj, iskrenoj ljubavi, baš onakvoj kakvu slavimo na Valentinovo. Pjesmu su prepoznali i naši popularni glumci Robert Kurbaša i Petra Kralj koji u spotu imaju glavne uloge.
-Pjesma mi se odmah svidjela jer govori o sretnoj ljubavi. Drugačija je upravo zbog te iskrene i otvorene, a opet sretne ljubavi što danas rijetko možemo čuti u pjesmama“, rekao je Robert.
Kakvu su vam ljubavnu priču pripremili Ljubavnici moći ćete premijerno poslušati 1. veljače, a u nastavku pogledajte spot za pjesmu “Moja” te fotografije sa snimanja spota za pjesmu “Srce otključano”.(izvor:eivanec.hr)

Vrijeme

Pozega Croatia Djelomično oblačno (noć), 7 °C
Trenutno stanje
67%     12.9 km/h     33.898 bar
Prognoza
ČET Min: 1 °C Max: 12 °C
PET Min: 3 °C Max: 10 °C
SUB Min: 0 °C Max: 6 °C
NED Min: 0 °C Max: 5 °C
PON Min: 0 °C Max: 3 °C
UTO Min: -1 °C Max: 3 °C
SRI Min: 1 °C Max: 7 °C
ČET Min: 2 °C Max: 6 °C
PET Min: 2 °C Max: 6 °C
SUB Min: 0 °C Max: 8 °C

lutrija