20
Ned, Sij

ZANIMLJIVOSTI U Supertalentu finaliste smo imali i mi – treće mjesto 2010. osvojile su Maja Terzić iz Pleternice i njena kujica Nessa!

Font

Večeras završava  još jedan Supertalent show Nove TV čemu je prethodilo šest audicijskih i šest polufinalnih emisija. Od gotovo 400 točaka s audicije ostalo je 12 najboljih natjecatelja koji su se borili za 200 000 kuna. Prigoda je to za potsjećanje kako je i naša županije, konkretno Grad Pleternica, imala u finalu svoje predstavnice – Maju Terzić i njezinu kujicu Nessu!
Maja i Nessa u Supertalent show sudjelovale su u drugoj sezoni 2010.godine. Uvjerljivo su 'gazile' svoju konkurenciju pa su u trećoj polufinalnoj emisiji i pobijedile. Nessa je tako postala najpoznatiji pas u Hrvatskoj.


Maja i njena plesna 'partnerica' uspješne su bile i u finalu gdje je pobijedila pjevačica Viktorija Novosel. Pleterničanke su osvojile treće mjesto a portal Net.hr je napisao: "Kujica Nessa s vlasnicom Majom Terzić, u vrlo elegantnom izdanju, ponovo je demonstrirala ples sa psom pokazavši doista nesvakidašnju vještinu zajedničkog plesa. Više je nego teško opisati tu koreografiju, no bili su ponovo impresivna."
O Maji i Nessi pisali su mnogi portali i novine, pa i tada najčitaniji dnevnik Večernji list" što možete pročitati na LINKU https://www.vecernji.hr/showbiz/pas-nessa-s-ruba-smrti-do-finala-supertalenta-220822

Što znaju Maja i njena kujica pasmine border collie, inače jedne od najinteligentnijih pasmina, mogli su kasnije vidjeti i posjetitelji na LIDAS-u kao i djeca u nekoliko vrtića i škola gdje su nastupile. Nažalost, Nessa je uginula niti godinu dana nakon nastupa u Supertalentu. Izdalo ju je srce. Maji su ostale fotografije kao sjećanje na dane provedene 'pod svjetlima reflektora'.
TEKST: V.Milković
FOTO: osobna arhiva M.Terzić

lutrija