18
Pon, Lip

5. MEĐUNARODNI OLDTIMER SUSRET „TROPHY ZLATNOM DOLINOM 2017.“ Pomalo zaboravljeni metalni ljubimci zablistali na gradskom trgu

Font

U organizaciji Oldtimer kluba „Trophy“ Požega koji okuplja dvadesetak ljubitelja starih automobila, traktora, motocikla, bicikla i kućanskih aparata, na požeškom je Trgu sv. Trojstva održana još jedna izložba oldtimera – vozila starijih od trideset godina.

Prema riječima predsjednika kluba Nikole Živanovića nakon izložbe se održava i rally vožnja sa posjetom pleterničke Vinarije Markota, a potom  i posjeta Velikoj gdje će na školskom igralištu biti održana  vožnja spretnosti sudionika rallyja. Nakon Velike motorizirana povorka kreće ka Eko imanju „Zlatni lug“ gdje će se uz druženje i glazbeni program održati završni dio susreta. Uz predsjednika kluba, sudionike susreta oldtimera je pozdravila i direktorica TZ-a Grada Požege Silvija Podoljak, podsjetivši nazočne i na ostale sadržaje poput  10. Sajma antikviteta u organizaciji tjednika „Požeška kronika“ i radionice „Šareno platno“ i „Obuci halštatskog ratnika“ u organizaciji Gradskog muzeja Požega. Peti međunarodni susret oldtimera svečano je otvorio požeški gradonačelnik Darko Puljašić. – Čestitam svima na entuzijazmu  jer imamo priliku vidjeti prekrasne automobile čiji su vlasnici većinom Požežani, a da vole svoje ljubimce vidi se po stanju u kojem su modeli javno izloženi. Čestitam i organizatoru jubilarnog 10. Sajma antikviteta u organizaciji „Požeške kronike“ i smatram da ove dvije stvari mogu ići zajednički, što se vidi i po broju posjetitelja. Iznimna mi je čast otvoriti ovu priredbu i nadam se da će u njoj uživati i Požežani- rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.

TEKST I FOTO: Hrvoje Kusik

Vrijeme

Pozega Croatia Većinom oblačno (noć), 21 °C
Trenutno stanje
69%     11.3 km/h     33.559 bar
Prognoza
UTO Min: 17 °C Max: 24 °C
SRI Min: 16 °C Max: 27 °C
ČET Min: 17 °C Max: 29 °C
PET Min: 13 °C Max: 21 °C
SUB Min: 12 °C Max: 21 °C
NED Min: 11 °C Max: 22 °C
PON Min: 13 °C Max: 23 °C
UTO Min: 14 °C Max: 23 °C
SRI Min: 14 °C Max: 26 °C
ČET Min: 16 °C Max: 27 °C

lutrija