21
Sri, Ožu

ZDRAV ŽIVOT 20-minutna jutarnja rutina u 3 koraka – dokazano pospješuje zdravlje i gubitak kilograma

Font

SVAKO jutro trebali biste započeti aktivnostima koje su u skladu s potrebama vašeg organizma. Predlažemo 3 koraka koja je moguće izvršiti u samo 20 min.


 
Nakon što se probudite predlažemo da svakako odvojite 20 min putem kojih ćete zasigurno pospješiti, kako gubitak neželjenih kilograma, tako i cjelokupno zdravstveno stanje vašeg organizma. Svjedočanstva brojnih pojedinaca koji svako jutro izvode sljedeća 3 koraka govore u prilog djelotvornosti istih.
 
1. Naizmjenično se tuširajte toplom i hladnom vodom
 
Naizmjenično tuširanje toplom i hladnom vodom poboljšat će kolanje krvi vašim organizmom, odnosno cirkulaciju vašeg krvožilnog sustava. Ovakvim načinom tuširanja izazvat ćete blagi stres organizmu, a što će za posljedicu imati ubrzavanje metabolizma.
 

2. Popijte veliku čašu tople vode sa sokom od jednog limuna


Topla voda pospješit će rad vašeg vašeg probavnog sustava te zajedno s limunovim sokom stimulirati rad jetre, odnosno pospješiti izbacivanje toksina iz tijela. Nadalje, limunov sok pospješit će sagorijevanje masnih naslaga vašeg tijela.

3.Istegnite mišiće vašeg tijela

Istezanje mišića pripremit će vaš organizam na dnevne aktivnosti koje ga očekuju. Istezanje će ukloniti i osjećaj ukočenosti koji je nerijetko prisutan kod ljudi nakon spavanja. Također, istezanje blagotvorno djeluje na postizanje osjećaja opuštenosti i zadovoljstva.(izvor: Index.hr)

Vrijeme

Pozega Croatia Djelomično oblačno (noć), -2 °C
Trenutno stanje
88%     6.4 km/h     33.762 bar
Prognoza
ČET Min: -3 °C Max: 3 °C
PET Min: -2 °C Max: 6 °C
SUB Min: -2 °C Max: 8 °C
NED Min: 0 °C Max: 9 °C
PON Min: 2 °C Max: 10 °C
UTO Min: 3 °C Max: 9 °C
SRI Min: 2 °C Max: 13 °C
ČET Min: 5 °C Max: 12 °C
PET Min: 6 °C Max: 14 °C
SUB Min: 7 °C Max: 15 °C

lutrija