18
Pon, Lip
0 Novi članci

ODRŽANI 16.SUSRETI PJEVAČKIH ZBOROVA UMIROVLJENIKA "Zadovoljstvo je vidjeti da ste u ovoj životnoj dobi još aktivni"

Font

Održani su 16.Susreti glazbenih sekcija i pjevačkih zborova umirovljenika Požeško-slavonske županije kojima je domaćin bila Matica umirovljenika Kutjevo. Zbog nedostatka adekvatnog prostora u tom gradu, pjevači-umirovljenici su se okupili u restoranu "Sara" u Požegi.

Prisutne je prvi pozdravio predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Ivan Ronta zahvalivši se svima koji su na bilo koji način pomogli održavanje susreta, prije svega pokroviteljima Gradu Kutjevu i Požeško-slavonskoj županiji.

-Kutjevo nema dvorane u kojoj bi se mogao održati ovakav skup i zato smo danas tu. Ovo je tako dobar primjer suradnje koju imamo mi u gradovima i općinama naše županije a nadam se da će takvo zajedništvo vladati i među vama danas – rekao je gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir. Posebno je pozdravio zbor umirovljenika Kutjevo koji će doskora našu županiju predstavljati na državnoj smotri zborova umirovljenika.

-Zadovoljstvo da se vidjeti da ste u ovoj životnoj dobi još aktivni, da se se međusobno družite i nalazite zajednički interes u hobiju koji volite – istakao je, pozdravljajući umirovljenike, zamjenik župana za društvene djelatnosti Vedran Neferović.

Kako i što znaju pjevati danas su pokazali zborovi matica umirovljenika iz Kutjeva, Vetova, Pleternice, Čaglina, Brestovca("Orljava"), Pakraca-Lipika, Kaptola, Požege, Jakšića i Velike. Nakon što je svaki zbor otpjevao tri pjesme podijeljene su zahvalnice a potom su umirovljenici ostali družiti se.

TEKST I FPOTO: V.Milković

Vrijeme

Pozega Croatia Većinom oblačno (noć), 21 °C
Trenutno stanje
69%     11.3 km/h     33.559 bar
Prognoza
UTO Min: 17 °C Max: 24 °C
SRI Min: 16 °C Max: 27 °C
ČET Min: 17 °C Max: 29 °C
PET Min: 13 °C Max: 21 °C
SUB Min: 12 °C Max: 21 °C
NED Min: 11 °C Max: 22 °C
PON Min: 13 °C Max: 23 °C
UTO Min: 14 °C Max: 23 °C
SRI Min: 14 °C Max: 26 °C
ČET Min: 16 °C Max: 27 °C
Desna kolumna Banner - Puma
Desna kolumna Banner - nitko ne smije biti sam

lutrija